Cybex Cloud T I-Size Cozy Beige Plus Inkl. Base T

6,048 kr

Betala med: klarna klarna

Efterföljaren till den pris-belönta Cloud Z2 i-Size, Cloud T i-Size spädbarnsbarnstol har en bekväm lutning i bilen och ett fullt liggläge när den används som en del av ett resesystem.

Base T klickar enkelt in i ditt fordon, utan att bilens säkerhetsbälte krävs. Installationen är säker och förenklad tack vare optimerade ISOFIX-frigöringsknappar. En rotationsmekanism låter dig enkelt få ditt barn i eller ur bilbarnstolen.

Slut i lager

Artikelnr: 523001301-bundle Kategorier: , ,

Beskrivning

Specifikationer:

  • Åldersintervall: Nyfödda upp till ca 24 månader
  • Barnets längd: 45–87 cm
  • Barnets vikt: Max 13 kg
  • Godkännandeföreskrift: UN R129/03

Ergonomisk och komfortabel, vart du än går

CYBEX Cloud T i-Size babyskydd är den ultimata allt-i-allo lösningen. När den används med Base T, kan spädbarnsbilstolen fällas bak för bekväma turer. Utanför bilen kan den användas med en barnvagn som ett resesystem som i sin tur har ett ergonomiskt fullt liggläge med maximal komfort.

Allround luftventilation ger en genomgående behaglig sittemperatur under alla årstider. Och 180° rotation låter dig vända bilbarnstolen mot bildörren, för enkel på- och avstigning. En perfekt följeslagare, varje steg på vägen: Cloud T i-Size.

Skötselråd:

  • Tygskydden kan maskintvättas i 30 °C
  • Modekollektioner och designsamarbeten endast avtorkning

Ergonomisk och komfortabel, vart du än går
Sätter ny standard för bilstolskomfort, ett innovativt lutningssystem plattar ryggstödet och fotstödet samtidigt, för en ergonomisk liggande position. Under lutningen förhindras ditt barns huvud från att falla framåt så att barnet kan andas obehindrat. Utanför bilen ger ett ergonomiskt fullt liggläge komfort när du är på språng.

Optimal andningsförmåga
Tack vare allround luftventilation får ditt barn får behagliga temperaturer under alla årstider. Plus-tygversionen har 3D-nätinlägg som förbättrar andningsförmågan med upp till sex gånger – svalka och komfort oavsett väder.

Enkel på- och avstigning
180° rotation låter dig svänga Cloud T i-Size mot bildörren, för enkel på- och avstigning (bas T krävs). Det är enkelt att klicka fast bilbarnstolen på basen, så att snoozande bebisar kan fortsätta att sova. Du kan också skydda ditt barn utan belastning för ryggen.

Enkel övergång från bil till barnvagn
Kompatibilitet med resesystem gör att du enkelt kan fästa Cloud T i-Size på en mängd olika barnvagnar och barnvagnar från CYBEX (adaptrar krävs). Utanför bilen ger den också ett oöverträffat fullt liggläge – nästan lika plant som en liggdel.
25% mer sidokrockskydd
Det beprövade Linjära Sidokrockskyddet (LSP) ökar säkerheten vid en sidokrock. Tillsammans med spädbarnsbilstolens energiabsorberande skal, minskar L.S.P. systemet stötkrafterna med upp till 25 %. L.S.P. fälls även undan om utrymmet i bilen är begränsat.
En bas – två säten
Som grunden för T-Line Modular System kan Bas T användas med både Cloud T i-Size och Sirona T i-Size, för långvarigt skydd och mångsidighet. Användarvänliga ISOFIX-frigöringsknappar gör installationen intuitiv och enkel.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00