RodiFix Pro² i-Size Authentic Black

2,699 kr

Betala med: klarna klarna

Maxi-Cosi RodiFix Pro² i-Size bilbarnstol har flera, avkopplande lutningslägen, vilket ger ditt barn komfort i många år. Med i-Size säkerhetsstandarder och en justerbar öppen design som ändras i både höjd och bredd, kommer ditt barn alltid att vara säkert och ha det bekvämt i takt med att de växer med denna grupp 2/3 bilbarnstol. Med extra höga sidovingar för att maximera sidokollisionsskyddet och ett överdrag tillverkat av 100 % återvunna Eco Care-tyger, kan nu alla luta sig tillbaka, koppla av och njuta av åkturen.

3 i lager

Artikelnr: 8800671111 Kategorier: , ,

Beskrivning

RodiFix Pro² i-Size®

Luta dig tillbaka och koppla av.

 

Enkel användning

RodiFix Pro² i-Size är designad för att vara enkel. Med ISOFIX-fästen är det superenkelt att installera bilbarnstolen i din bil. Och utan armstöd i vägen går det alltid snabbt och problemfritt att spänna fast bältet. Faktiskt så enkelt att självständiga barn kan spänna fast sig själva. Vi vet att du inte kan hindra ditt barn från att växa upp alldeles för fort, men du kan hänga med eftersom stolens justerbara design växer både i höjd och bredd. Tryck bara på en knapp på baksidan av nackstödet för att justera höjden när de blir längre och flytta enkelt ut de intuitiva sidovingarna när de blir större.

I alla åldrar vill barn luta sig tillbaka och koppla av eller sova under bilresor. Med vissa bilbarnstolar i grupp 2/3 blir detta ofta till en besvärlig och obekväm sovstund när deras huvud nickar framåt, eftersom de inte får något stöd, något som också får föräldrarna att känna sig obekväma. Men inte med RodiFix Pro² i-Size; bilbarnstolen för flera åldrar erbjuder olika avkopplande lutningslägen. Den öppna, justerbara designen gör att stolen växer med ditt barn, vilket ger många år av komfort och säkerhet från 3,5 upp till 12 års ålder. Barn har knappt vuxit i sina kläder eller skor innan de vuxit ur dem igen, så det känns bra att veta att du kan använda RodiFix Pro² i-Size i mer än åtta år.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00