Britax Max-Safe Pro Space Black

4,695 kr

Betala med: klarna klarna

Låt ditt barn se fram emot en fantastisk och säker framtid när de reser på det säkraste sättet – bakåtvänt. Med MAX-SAFE PRO har du en följeslagare som skyddar ditt barn upp till 7 år (125 cm / 36 kg). På så sätt kan din lilla reskamrat njuta av bakåtvänt åkande längre och är förberedd för alla äventyr. Oavsett om det är en kort eller lång resa så kan du vara trygg med att din lilla solstråle reser säkert och bekvämt med MAX-SAFE PRO. Dessutom är stolen tillverkad i Tyskland, har extra lång användningstid och är enklare än någonsin att installera – ingen anledning att oroa sig. Njut av säkra resor tillsammans i lugn och ro!

  • 3 månader – 7 år | 61 – 125 cm | 36 kg

2 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 2000038452 Kategorier: , , ,

Beskrivning

AVANCERAT SIDOKOLLISIONSSKYDD – SICT

Skydda ditt barn vid en eventuell sidokollision med ett överlägset sidokollisionsskydd. Side Impact Cushion Technology (SICT) minimerar avståndet mellan bilen och bilbarnstolen, vilket minskar kraften i en kollision med upp till 40%* och riktar krafterna bort från ditt barn. Justera SICT på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren, så vet du att du ger ditt barn den allra säkraste resan.

* Britax Römer interna tester och simuleringar

BEKVÄMT OCH SKYDDANDE NACKSTÖD

Optimalt skydd vid sidokrockar: Det V-formade nackstödet är särskilt utformat för att begränsa barnets huvudrörelser och skyddar nacken om en olycka skulle inträffa. Dessutom växer det med barnet. Nackstödet och selen justeras snabbt och lätt samtidigt, så att barnet sitter optimalt bekvämt oavsett kroppslängd.

ENKEL INSTALLATION MED ETT KLICK

Vi introducerar MAX-SAFE PRO med ClickTight! Med bara en enkel handtagsrörelse drar det nya ClickTight-systemet åt bältet automatiskt. Är du orolig för att någon ska gå fel vid installationen? Det behöver du inte vara! Det nya ClickTight-systemet löser vanliga problem och säkerställer en säker passform. Säg adjö till lösa bälten och hej till en problemfri upplevelse. Med ClickTight är säkerhet en barnlek.

NTELLIGENT RETRAKTOR FÖR EN SÄKER PASSFORM

Ditt lilla barn är tryggt och skyddat med MAX-SAFE PRO. Dessutom är installationen enkel, så du behöver inte oroa dig för någonting. De nedre förankringsbanden är självåtdragande och hjälper dig att spänna fast stolen. Efter monteringen dras de nedre förankringsbanden åt automatiskt för att ge stolen en säker passform. Detta gör att du enkelt kan installera och placera MAX-SAFE PRO på ett säkert sätt. Nu är det klart!

EXTRA BENUTRYMME FÖR VÄXANDE BARN

Är det inte fantastiskt hur snabbt ditt lilla barn växer? Det känns som om det var igår de var så små. Oroa dig inte, vi har tänkt på allt för att ge dig och ditt barn allt ni behöver. Du kan skapa extra benutrymme med kilen. Denna separata del ger ditt barn upp till 8 cm mer benutrymme och gör det därmed möjligt att resa bakåtvänt ännu längre.

FULLSTÄNDIG SÄKERHET – PLUS TESTAD OCH GODKÄND ENLIGT UN R129

Lita på att MAX-SAFE PRO håller ditt barn säkert och skyddat. Den är godkänd enligt de senaste UN R129-reglerna – obligatoriskt från september 2023, så att du är perfekt förberedd för regeländringen. Dessutom klarade MAX-SAFE PRO det krävande svenska Plus-testet så att du vet att ditt barn är säkert på varje resa.

SVEP IN DITT BARN I BEKVÄMLIGHET

MAX-SAFE PRO, den tysktillverkade bilbarnstolen för dig och din lilla solstråle! Med den här stolen kan du skapa en mysig och säker plats för ditt barn att utforska världen. Den mjuka stoppningen och ergonomiska designen garanterar säkerhet och komfort. Även din lilla bebis kan vila lugnt med den medföljande insatsen, som ger extra skydd och en lutande position. Och vet du vad? MAX-SAFE PRO anpassar sig i takt med att ditt barns växer tack vare det justerbara nackstödet och selen. Behöver du mer benutrymme? Kilen ger upp till 8 cm extra benutrymme, vilket ger din äventyrare extra komfort.

SINNESRO FÖR DIG SOM FÖRÄLDER

Ditt barn älskar dig och du gör allt för att ge ditt barn den komfort det behöver. Det är därför vi vill ge dig lite sinnesro med MAX-SAFE PRO! Att installera stolen är en barnlek med vårt nya ClickTight-system och automatiskt självåtdragande spännband, vilket garanterar en snabb och säker installation. Tack vare vikten på endast 9 kg är MAX-SAFE PRO bekväm att bära. Det justerbara huvudstödet och selen ger en bra position när ditt barn växer, från 3 månader till 7 år (61 – 125 cm | 36 kg). Och efter ett lerigt äventyr är det bara att ta av, tvätta och sätta tillbaka överdraget. Inga bekymmer, inget hindrar dig från nästa leriga eskapad!

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00