BeSafe iZi Flex Fix 2 Black Cab

3,699 kr

Betala med: klarna klarna

Den uppdaterade versionen av BeSafe:s prisbelönta favorit iZi Flex FIX i Size, en bältesstol med hög rygg. Flex FIX 2 kombinerar toppmodern säkerhet med optimal komfort och en design som gör att du kan få plats med upp till tre bilstolar i baksätet. Denna bilstol används när barnet är redo att sitta framvänt (tidigast från 4 år, helst äldre). För ditt barns säkerhet rekommenderar vi att du väntar så länge som möjligt innan du låter dem åka framåtvänt.

2 i lager

Artikelnr: 11037469-BLACKCABF-STD Kategorier: ,

Beskrivning

BeSafe iZi Flex FIX 2 är en bältesstol som passar barn mellan ca 4-12 år.

iZi Flex FIX2  erbjuder högsta möjliga säkerhet då den är utrustad med tre lager av sidokollisions-skydd: Nack- och huvudskydd i energiabsorberande material (EPP), Side Impact Protection (SIP) bumpers och det extra sidokollisionsskyddet SIP+.

Att bältet förblir korrekt placerat under färden är avgörande för hur bältesstolen presterar vid en eventuell kollision. Därför presenteras nu en ny funktion, inspirerad av BeSafes gravidbälten, som kallas höftbältesguide.

Höftbältesguiden säker-ställer att bilens 3-punktsbälte är placerat ner mot barnens lår och inte glider upp över magen, för att ge extra komfort är höftbältesguiden tillverkad av mjukt material och har en Fid-lock magnet för enkel men säker öppning och stängning.

Axelbältesguiden fungerar på ett liknande sätt och säkerställer att bältet alltid är placerat i korrekt höjd över barnets axel.

Höjden på bältesstolens rygg kan enkelt justeras för att passa ett barn som är 100 cm långt upp till 150 cm genom att vrida på reglagen på bägge sidor av bältesstolen.

Bältesstolen har en justerbar sittvinkel som ditt barn själv kan reglera själv under färd.

Det V-formade huvudskyddet är skönt att luta huvudet emot samtidigt som designen gör att barnet får bra sikt åt sidorna.

PAD+ ökar säkerheten samtidigt som det gör att bältet får en behaglig position över axeln och minskar risken för att bältet skaver.

Bältesstolens ISOfix-armar är inskjutningsbara vilket göra att bältesstolen går att installera i de flesta bilar, med eller utan ISOfix, tack vare låsfunktionen på ISOfix-armarna blir det lättare att installera Flex Fix 2 i bilar som har djupt liggande ISOfix-fästen.

  • i-Size godkänd bältesstol för barn som är 100 – 135 cm långa.
  • ”Specific vehicle” godkänd för barn som är 135 – 150 cm långa.
  • Ålder: Ca. 4 – 12 år (Vi rekommenderar att barn färdas bakåtvänt till minst 4 års ålder).
  • Vikt bältesstol: 7kg.
  • L x B x H:  42 x 52 x 64 cm (i lägsta position inkl. SIP bumpers.
  • Bredd utan SIP bumpers: 44cm.
  • Bältesstolens höjd i högsta läget: 82cm.

 

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00