Besafe Belt Guard

179 kr

Betala med: klarna klarna

BeSafe Belt Guard håller axelbältena på plats på ett optimalt sätt och gör det svårare för barnet att slingra sig ur bilstolens internsele. Bältessamlaren är enkel att använda för den som spänner fast barnet då den alltid hänger kvar i internselen. Belt Guard är kompatibel med alla bakåtvända bilbarnstolar från BeSafe.

Leverans inom 7 - 10 dagar

Artikelnr: 10020916 Kategorier: , ,

Beskrivning

 

Försöker ditt barn ta sig ur bältet under färd?
Vid någon tidpunkt kommer de flesta barn in i en fas där de vill testa saker eller helt enkelt är missnöjda i sin bilstol och försöker ta sig loss. För vissa av dem innebär detta att de utvecklar en vana att slingra sig ur bältet på sin bilbarnstol, oavsett hur väl du har dragit åt bältet.

Har genomgått omfattande tester för att garantera säkerheten
BeSafe Belt Guard är krocktestad på ett välkänt testinstitut och uppfyller de strikta kraven i reglementet UN R129. För att bli UN R129-godkänd behövde bältessamlaren uppfylla strikta krav vad gäller storlek, funktionalitet samt enkelhet att öppna. Förutom krocktester i 50 km/h som i UN R129 har vi också gjort våra egna krocktester på Belt Guard på samma sätt som vi har gjort det på våra andra tillbehör: i en frontalkollision vid 72 km/h.

Snabb och enkel hantering
Genom att vara permanent installerad på axelmuddarna blir det enkelt och okomplicerat att använda Belt Guard, endast ett extra steg när du spänner fast barnet. Den är enbart kompatibel med BeSafe bilbarnstolar. Den patenterade designen gör det möjligt att snabbt ta barnet ur bilbarnstolen om en situation skulle kräva det. Vi rekommenderar att alltid lossa och dra ut bältet först innan du knäpper upp Belt Guarden men om situationen skulle kräva det går det att öppna den även när bältet är åtdraget, tryck axelmuddarna närmare varandra så att det blir mindre spänning på Belt Guarden. Rotera höger sida uppåt något och vänster sida nedåt och sedan dra isär de två delarna.

Hur fästs den på bilbarnstolen?
På BeSafes bilbarnstolar hittar du kardborreband under axelmuddarna. Öppna kardborrbandet och placera varje del av bältessamlaren mellan det undre kardborrbandet och axelkudden. Se till att placera Belt Guard i höjd med barnets armhålor. Efter att du har fäst Belt Guard, se till att stänga kardborrbanden på axelkuddarna ordentligt. Observera att BeSafe Belt Guard endast ska användas med BeSafe-bilbarnstolar.

 

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00