Axkid Nextkid Shell-Black

2,495 kr

Betala med: klarna klarna

Axkid Nextkid är en säker, anpassningsbar och bekväm bältesstol med hög rygg, designad för att växa med ditt barn och att passa in i din bil. Med sina expanderbara sidovingar i fyra olika steg, justerbart nackstöd och mjuk premiumtextil ger den maximal komfort och säkerhet för barn upp till 150 cm.

Framåtvänd 100 – 150cm

1 i lager

Artikelnr: 27060123 Kategorier: ,

Beskrivning

  • Godkänd enligt R129-förordningen – och designad för växande barn
  • Flexibel och anpassningsbar design med justerbara sidovingar för enkel anpassning utefter ditt barns behov, extra bilbarnstolar eller andra passagerare.
  • Snabb installation: Säkert ISOFIX-system ger en snabb installation.
  • Sleep Well System: 4 lutningslägen och flexibel ryggvinkel för perfekt passform för ditt barn och din bil.
  • Hög komfort: Mjuk premiumtextil samt ventilation i bilbarnstolens skalstruktur och textil som håller ditt barn svalt och bekvämt.

Observera att även om Axkid Nextkid är godkänd från 100-150 cm, rekommenderar Axkid att du låter ditt barn åka bakåtvänt så länge som möjligt. Helst upp till 125cm.

Låt oss berätta lite mer om Axkid Nextkid

Designad i Sverige & godkänd enligt den senaste säkerhetsförordningen
Axkid Nextkid är designad i Sverige med säkerhet som högsta prioritet. Den kompakta designen möjliggör installation av tre bilbarnstolar i rad, vilket gör den perfekt för familjer med flera barn. Dessutom möjliggör de expanderbara sidovingarna på bilbarnstolen extra utrymme för barnet när det behövs. Med dess godkännande enligt R129 kan du vara säker på att ditt barn reser i en av de säkraste bältesstolarna på marknaden.

Axkid Nextkid är designad för att växa med ditt barn och är godkänd för användning från 100 cm upp till 150 cm, vilket motsvarar ungefär 4 till 12 års ålder. Vi rekommenderar dock alltid att du håller ditt barn bakåtvänt så länge som möjligt (upp till 125 cm) innan du byter till en bältesstol för högsta säkerhet.

Läs mer om när ditt barn är redo för bältesstol »

Säker och anpassningsbar utefter ditt barn och din bil

Axkid Nextkid bältesstol är den perfekta kombinationen av säkerhet och anpassningsförmåga. Dess unika design har expanderbara sidovingar som ger extra utrymme och anpassar sig till ditt barns tillväxt över tiden. Den höga rygglängden och 8 nackstödspositioner säkerställer en perfekt passform för ditt barn, oavsett ålder eller storlek. Dessutom är nackstödet och sidovingarna oberoende av varandra, vilket gör det enkelt att anpassa efter ditt barns behov, rymma andra passagerare eller bilbarnstolar i bilen.

Förutom sina säkerhetsfunktioner är Nextkid också mycket anpassningsbar till bilen. Dess kompakta design gör att den får plats med tre bilbarnstolar i rad – ett idealiskt val för familjer på språng. Bilbarnstolens anpassningsbara design gör att den passar perfekt för alla typer av bilar, vilket garanterar både säkerhet och komfort för ditt barn under varje bilresa.

Enkel, snabb och säker installation

Axkid Nextkid är mycket enkel att installera tack vare sitt ISOFIX-system. ISOFIX säkerställer en snabb och säker installation som kan göras på bara några sekunder. ISOFIX-armarna på Axkid Nextkid fälls ut automatiskt, vilket gör installationen ännu enklare. När den väl har installerats förblir bilbarnstolen stabil och säker, så du kan slappna av under varje biltur i vetskap om att bältesstolen sitter som den ska.

Att säkerställa ditt barns säkerhet är snabbt och enkelt med Axkid Nextkid bältesstol. Bältesdragningen är utformad för att hålla säkerhetsbältet i rätt position, vilket är extra viktigt vid höftbältet för att säkerställa att det är korrekt placerat på ditt barns bäcken. Bältesguiden som finns på bältesstolen hjälper också till att styra säkerhetsbältet, och förhindrar att det glider av axeln eller gräver sig in i nacken. Detta ger maximal säkerhet och komfort under varje resa. Med bältesstolen Axkid Nextkid kan du vara säker på att ditt barn är både säkert och bekvämt varje gång ni är på resande fot.

Hög komfort för alla bilturer

Axkid Nextkid är inte bara en av de säkraste bältesstolarna på marknaden, den är också väldigt bekväm för ditt barn. Premiumtextilen är mjuk och behaglig, och ventilationsdetaljerna i textil- och skalstrukturen ser till att ditt barn håller sig svalt och bekvämt även under längre bilturer.

Slutligen, med hjälp av vårt så kallade Sleep Well System, kan du justera vinkeln på bältesstolen till den perfekta vinkeln för optimal komfort för ditt barn, oavsett om det är för en tupplur eller bara för att njuta av åkturen.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00