Voksi Carry Me Misty Green

1,699 kr

Betala med: klarna klarna

Voksi® Carry Me är en mjuk, luftig och säker babylift. Den kan vara en trygg plats och underlättar när ni förflyttar er i vardagen.

Hörn som kan frigöras för att ge mer plats.

Passar i de flesta barnvagnars liggdelar.

Insida som andas.

2 i lager

Artikelnr: 020880 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Voksi® Carry Me är en mjuk, luftig och säker babylift. Den kan vara en trygg plats och underlättar när ni förflyttar er i vardagen.

Voksi® Carry Me är en babylift som passar från nyfödd upp till 6 månader (max 9 kg). Den kan fällas ut så att den blir helt platt. Babyliften är ett säkert sätt att bära din bebis på och underlättar förflyttning utan att störa eller väcka barnet. Perfekt för användning hemma eller när ni är på språng.

Voksi Carry Me kan fungera som en bekant och trygg plats för ditt barn. Det gör sömn, vila och lek enklare samtidigt som ditt barn kan få maximal komfort. Babyliften passar i liggdelen på de flesta barnvagnar och för många andra ändamål då den kan användas både inomhus och utomhus. Med Voksi Carry Me får ni en smidig övergång från sovstunder utomhus till mysiga stunder inomhus. Babyliften är lämplig för barn som inte kan sitta upp utan hjälp, rulla runt eller trycka sig upp i krypposition. Alla material i Voksi Carry Me är OEKO-TEX® Standard 100, Klass 1-certifierade, vilket är en kvalitetsmärkning som garanterar att inga av materialen i produkten innehåller skadliga ämnen. Babyliften behöver inte tvättas före första användningen.

Voksi Carry Me har en insida av 3D-mesh för att skapa en produkt som är luftig, säker och bekväm för ditt barn. En tvättbar madrass i ekologisk bomull och 3D-mesh följer med och gör liften till en mjuk plats för din bebis att ligga i. I babyliften döljer det sig en fibermatta av polyester för att göra den stadig, ett mer miljövänligt alternativ än skum som liknande produkter på marknaden ofta är fyllda med. Yttertyget består av återvunnen polyester och babyliftens botten har en yta som är lätt att torka av och tålig att sätta ner oavsett underlag. Babyliften kommer även med ett mjukt lock som är vind- och vattenavvisande för att ge extra skydd när ni är utomhus, du tar snabbt bort locket med hjälp av dragkedjorna.

Den innovativa funktionen Voksi Soft Release™ gör att handtagen endast är tillgängliga när liftens hörn är låsta och uppfällda. Denna funktion gör att det blir säkrare att bära barnet eftersom hörnen automatiskt viks upp när du använder handtagen. När hörnen frigörs viks babyliften ut för att ge mer plats åt barnet, detta sker helt ljudlöst för att inte störa barnet när det sover. Varje hörn i babyliften kan frigöras individuellt, öppna åt sidan eller i fotändan för att skapa en mysig plats för barnet. Se alltid till att placera Voksi Carry Me på en plan och säker yta så att barnet inte riskerar att rulla ur babyliften.

Denna produkt uppfyller den uppdaterade versionen av den europeiska standarden EN 1466:2023.

Lämna aldrig ditt barn utan uppsikt i babyliften. Vi rekommenderar att inte använda denna produkt vid samsovning. Läs och följ anvisningarna som följer med produkten för att säkerställa korrekt och säker användning.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00