Ubbi Blöjhink Ljusrosa

1,399 kr

Betala med: klarna klarna

Ubbi blöjhink vit står för ett nytt tänkande när det gäller blöjhinkar och är därför den nya generationens blöjhink. Fokus ligger på design, hållbarhet och miljövänlighet. Den är tillverkad av stål och har förslutande gummipackningar för att hindra att lukten av gammal blöja sprids. Blöjhinken går även utmärkt att använda som en vanlig sophink även efter blöjtiden.

I lager

Artikelnr: UB10001 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Ubbi Blöjhink Ljusrosa

Ubbi är den nya generationens blöjhink. Vanliga blöjhinkar är tillverkade av plast som absorberar lukt och lämnar en odör som kan bli svår att bli av med, även efter att blöjhinken skrubbats ren. Ubbi blöjhink vit är tillverkad av stål och har förslutande gummipackningar för att hindra att lukten av gammal blöja sprids. Med Ubbi behövs ingen särskild refillpåse, utan en vanlig plastpåse går bra. Dessutom är det lätt att ladda, använda och tömma Ubbi blöjhink. Finns även i färgen grå.

Ubbi står för ett nytt tänkande när det gäller blöjhinkar och är därför den nya generationens blöjhink. Fokus ligger på design, hållbarhet och miljövänlighet. Blöjhinken går utmärkt att använda som en vanlig sophink även efter blöjtiden.

– Tillverkad av stål som inte absorberar lukt
– Prisvärd! Inga dyra refill-påsar behövs
– Enkel och säker med barnlås

Storlek: 50 cm hög (55 cm inkl handtag), 22 cm bred och 34 cm djup.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00