Sophie la Girafe So Pure

289 kr

Betala med: klarna klarna

Det här fina, lilla presentset är barnets första sinnesutvecklane bitleksak och leksak! Ett säkert och älskat val för ditt barn som stimuler barnets alla sinnen

Artikelnr: 616331 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Det här fina, lilla presentset är barnets första sinnesutvecklane bitleksak och leksak! Ett säkert och älskat val för ditt barn som stimuler barnets alla sinnen:

Syn: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophie the Giraffe kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet. Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte.

Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel. Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på ( öron, horn,ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. Gjord av 100% naturligt gummi.

Känsel: Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små hander. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa. Hon är väldigt mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt.

Lukt: Den enda doften är naturligt gummi ( från Hevea trädet) gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker

Varning! Doppa ej i vatten, koka eller sterilisera inte. Rengör med en trasa och tvål och vatten.

Från 0 mån.
Storlek: 18 cm
Levereras i fin förpackning av återvunnet material.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00