Najell Åkpåse Sage Green

1,395 kr

Betala med: klarna klarna

Najell åkpåse är en universal åkpåse som passar till alla olika modeller av vagnar, samt i deras babynest SleepCarrier.

  • Håller barnen varma ner till -20 grader
  • Vattenavvisande
Artikelnr: N008022 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Najell Åkpåse

Najell Åkpåse är den enda åkpåsen du behöver. Den passar lätt in i din SleepCarrier, ligg- och sittvagn samt är lätt att justera efter barnets ålder och vädret ute.

Smart och flexibel åkpåse

Najell Åkpåse är designad med inspiration från svenska vintrar. Med en elegant, skandinavisk design och ett mjukt, tätt fleecefoder är det det ultimata tillskottet till din babyutrustningskollektion. Najells åkpåse är gjord för att uthärda alla vädertyper: vild vind, stormigt regn, och krispig snö. Det vattenavvisande materialet, tjock och bekväm fyllning och temperaturreglerande funktioner gör det omöjligt att komma med ursäkter för att inte gå ut.

Lätt att justera efter väder och vind

Börjar bli lite varmare? Inga problem, du kan öppna Najell Åkpåse, beroende på vädret, genom att bara dra ner dragkedjan runt kanterna. Och när du oundvikligen får dras med deras leriga skor innan du tar dem in, öppna bara botten, ta av skorna och ta in ditt barn utan kladd och smuts.

Speciellt utvecklad för att passa Najell Babynest SleepCarrier

Den unika formen på Najell Åkpåse gör att du kan använda den från dag ett och upp till 3 år. Tack vare sin design passar den i ligg- och sittvagnar, och även perfekt i din Najell SleepCarrier. Den är tillverkad av slitstarka material av hög kvalitet och är utformad för att användas om och om igen. När barnet har vuxit ur SleepCarriern kan du fortsätta använda den i barnvagnen, vilket gör den till den enda åkpåsen du behöver köpa. När barnet är äldre, du kan skänka den till nästa barn – och nästa.

Den bästa åkpåsen för alla vagnar

Najells Åkpåse är en prisbelönt åkpåse som passar alla barnvagnar. De enkla och smarta funktionerna, användbarheten, den höga kvaliteten och den universella passformen gör den till en älskad produkt av både föräldrar och barn över hela världen.

Miljövänliga och veganska material

Fyllningen i åkpåsen är gjord av Sorona som består av återvunnen polyester och ger bättre materialegenskaper än annat fyllningsmaterial. Det innebär också att storlek och den gosiga fluffigheten i åkpåsen består, även efter kontakt med vatten. Najell Åkpåse innehåller inte några animaliska produkter.

Material

Oeko-tex klass 1 certifierad

Skal: 100% bomull
Foder: 100% polyester
Fyllning: 80% Sorona Polyester, 20% Polyester

Skötselråd

Tvätta i 40°
Ingen kemtvätt
Använd inte sköljmedel
Torktumla inte

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00