Medela Harmony Manuell Bröstpump

499 kr

Medela Harmony manuell enkelbröstpump är utformad för mammor som oftast ammar.

Artikelnr: 045186 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Medela Harmony är ergonomiskt och intuitivt utformad, vilket gör den mycket enkel att använda. Den är enkel att ta isär och rengöra. Handtaget på Medela Harmony manuell bröstpump är vridbart, så att du alltid kan hitta en bra vinkel för att pumpa utan att behöva hålla armarna i en obekväm position. Det mjuka gummiöverdraget på handtaget gör det lite enklare att pumpa och gör dessutom pumpen tystare.
2-Phase Expression-teknik
Medela Harmony är en av få manuella pumpar som är utrustad med 2-Phase Expression-tekniken. Bröstpumpen efterliknar barnets sugbeteende vid bröstet.
2-Phase Expression-tekniken innebär helt enkelt att du först pumpar med den kortare delen av pumpens handtag, vilket skapar en snabb sugrytm som liknar rytmen hos ett hungrigt spädbarn. Detta stimulerar mjölkutdrivningen (mjölkflödet). När mjölken börjar flöda byter du till den långa sidan av handtaget, vilket ger en långsammare sugcykel som driver ut merparten av mjölken.
Det är en av få manuella pumpar i världen som har 2-Phase Expression-tekniken. Den är liten, lätt och enkel att transportera.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00