Doomoo Amningskudde Sand

679 kr

Betala med: klarna klarna

Doomoo Amningskudde är en ultramjuk och ergonomisk amningskudde som passar liten som stor. Kudden rekommenderas av amningsbarnmorskor för dess professionella design. Med Doomoos amningskudde får mamman korrekt stöd för axlar, rygg och armar samtidigt som barnet får rätt amningsposition.

Slut i lager

Artikelnr: 5400653008791 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Den runda formen på Doomoo Amningskudde gör att kudden sitter stadigt runt mammans mage och ej behöver knytas. Kudden är fylld med minimala, prasselfria EPS-kulor som formar sig efter mammans och babyns kropp. Den är mjuk och skön, och behåller sin stuns under hela amningen, utan att sjunka ihop. På så sätt tappar inte barnet greppet om bröstvårtan och får en optimal amningsposition.
Doomoos amningskudde har flera smarta funktioner. Den kan användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”.
EPS-kulor innehåller mycket luft så kulorna blir platta efter en viss användning. Därför går Doomoos kvalitetskuddar att fylla på med nya kulor via en dragkedja på innerkudden. EPS-kulor har en antibakteriell egenskap som är fördelaktig i amningssituation. Bakterier kan inte överleva naturligt i mikrokulornas miljö. Doomoo EPS-kulor och extra överdrag finns som tillbehör. Med Doomoo Amningskudde blir både mamman och barnet mer avslappnade och får en fungerande och mysig amningsstund, vilket enligt senare forskning stimulerar mjölkproduktionen.

Doomoo Amningskudde finns i många olika färger och även som en större, kombinerad amnings- och gravidkudde. Kuddens överdrag är gjort av ekologisk bomullstrikå. Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 30 grader. Även innerkudden kan tvättas i maskin på 30 grader. Tips! Tvätta överdraget ofta, det drar ihop kudden.

Fakta Doomoo Amningskudde
-Ergonomisk och ultramjuk
-Fylld med minimala EPS-kulor
-Multifunktionell, även ligg- och sittstöd till barnet
-Ekologisk, Ökotex certifierad bomullstrikå
-Påfyllningsbar, EPS-kulor som tillbehör
-Extra överdrag finns
-Doomoo Amningskudde finns i två storlekar

Storlek: 50x48x14 cm
Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan.
Fyllning: EPS-kulor av 100% polystyren.
Tvätt: 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00