Cybex Solution T i-Fix Nautical Blue Plus

2,849 kr

Betala med: klarna klarna

Den är fullpackad med säkerhetsfunktioner, som ett patenterat nedfällbart huvudstöd som hjälper till att hålla ditt barns huvud i en säker position under hela resan, samt avancerat Linjärt Sidokrockskydd (LSP). Ett justerbart huvudstöd och automatisk breddjustering gör att du kan reagera snabbt på plötsliga tillväxtsprutor. Och ett luftventileringssystem håller åkturer bekväma året runt.
Säkerhet och komfort som varar i barndomen – Solution T i-Fix.

 • Åldersintervall: Från cirka 3 upp till 12 års ålder
 • Barnets längd: 100 cm – 150 cm
 • Barnets vikt: Från cirka 15 kg upp till 50 kg
 • Godkännandeföreskrift: UN R129/03

2 i lager

Artikelnr: 522004103 Kategorier: , , ,

Beskrivning

 • Patenterat nedfällbart huvudstöd
  Det patenterade nedfällbara huvudstödet hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. Så i händelse av en sidokollision är det mer sannolikt att ditt barns huvud befinner sig i en skyddad position – sju gånger säkrare än om det hade ramlat ut ur sätets säkerhetszon*. Tre positioner finns tillgängliga för precis rätt komfort oavsett om ditt barn är vaket eller sover.
 • Växer i höjd och bredd, upp till ca. 12 år
  Barn växer mycket mellan tre och 12 år. Se till att hålla jämna steg, med en bilbarnstol som erbjuder 12 höjdinställningar. Höj huvud- och axelskydden med en hand så breddas sätet automatiskt, vilket gör justeringen snabb och enkel.
 • Allround luftventilation
  Den all-round luftventilationen håller sätestemperaturen behaglig under alla årstider. Plus-tyget har även nätinlägg för ännu bättre luftcirkulation och komfort. Den specialdesignade 3D-nätstrukturen förbättrar material som andas med upp till sex gånger.**
 • Extra sidoskydd
  Det avancerade Linjära Sidokrockskydd (LSP) är en enastående kombination av design, säkerhet och funktionalitet. Den aktiveras automatiskt före installation och ökar säkerheten vid en sidostöt. Tillsammans med ett energiabsorberande skal minskar det stötkraften med mer än 20 %.
 • Enkel installation
  ISOFIX låter dig enkelt klicka på Solution T i-Fix i ditt fordon, med visuella indikatorer som visar när bilbarnstolen är rätt installerad. Den ger också en stadig anslutning till din fordonsram för extra stabilitet i händelse av en olycka.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00