Cybex Sirona T I-size Cozy Beige Plus

4,499 kr

Betala med: klarna klarna

Den helt nya uppdateringen av den pris-belönta Sirona Z2 i-Size, Sirona T i-Size bakåtvänd bilbarnstol har allround luftventilation.
(Alternativet Plus för en integrerad sufflett och extra ventilerat tyg) 

OBS! I priset ingår endast bilstolen. Basenheten säljs separat.

Leverans inom 10 - 14 dagar

Artikelnr: 523000417 Kategorier: , ,

Beskrivning

Specifikationer:

 • Åldersintervall: Från födseln till 4 år
 • Barnets längd: 45 – 105 cm
 • Barnets vikt: Max 18 kg
 • Godkännandeföreskrift: UN R129/03

Res i säkerhet och komfort ‒ i både bakåt- och framåtvänd position

Njut av den ultimata reseupplevelsen med den bakåtvända bilbarnstolen CYBEX Sirona T i-Size. Ditt barn kan njuta av nivån av komfort med funktioner som allround luftventilation som lovar behagliga temperaturer under alla årstider. Med smidig 360° rotation kan du få barnet i och ur bilen utan ansträngning samt växla mellan bakåt eller framåtvänd färd. Luta sätet med en hand för extra komfort på vägen. Och du kan njuta av sinnesfriden genom säkerhetsfunktioner som integrerat linjärt sidokrockskydd (LSP). Gör dig redo för lyckliga resor med ditt barn, med Sirona T i-Size.

Skötselråd:

 • Tygskydden kan maskintvättas i 30 °C

Kompatibel med:

 • Base T
 • Base Z2
 • Base Z
 • Bilbarnstols mugghållare
 • Sirona T Line sommarsufflett
 • SensorSafe 4-i-1-kit, småbarn
 • ISOFIX-fästen

Installation med bas: Var uppmärksam på i-Size-logotypen. Om ett bilsäte är märkt med denna logotyp är det kompatibelt med alla i-Size-bilbarnstolar och visas därför inte på vår lista över kompatibla fordon. Om ditt fordon inte har ett säte med i-Size-märkning kan du kontrollera kompabiliteten med ditt fordon. Kontakta vår kundtjänst om ditt fordon inte visas.

*Observera att Sirona T i-Size kan ha begränsad lutningsfunktion när den används med Base Z.

Upp till 50 % högre säkerhetsnivå
Sirona T i-Size är en bakåtvänd bilbarnstol som ger överlägset olycksskydd, minskar risken för huvud- eller nackskador och förbättrar säkerheten med 50 % (jämfört med samma säte i framåtvänd position; testresultat med 2022 ADAC-kriterier). Vid en krock trycks barnet mot sittskalet, där krafter fördelas så att stötkraften avtar. Barnet måste sitta bakåtvänt i minst 15 månader (tills han/hon blivit 76 cm lång). Efter det kan du rotera Sirona T-Size till framåtvänd position, även om vi rekommenderar bakåtvänd färd i upp till fyra år om möjligt.

Optimal andningsförmåga
Allround luftventilation ger komfort året runt. Och tygversionen Plus har ännu bättre luftflöde, med ett 3D-nät som ökar andningsförmågan upp till sex gånger (jämfört med konventionellt tyg). Plus-serien har också ett sufflett med nätinlägg för att hålla ditt barn svalt och skyddat.

Enkel på- och avstigning
Få ditt barn i och ur bilen utan problem. 360° rotation låter dig svänga Sirona T i-Size smidigt mot bildörren med en hand, för enkel ombordstigning och mindre ryggbelastning. Barnet måste sitta bakåtvänt under minst de första 15 månaderna (upp till en höjd av 76 cm). Därefter kan du antingen låta det sitta kvar i bakåtvänd position eller vända det framåt för extra komfort.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00