Britax Swivel Space Black

5,495 kr

Betala med: klarna klarna

Möt SWIVEL, ditt livslånga resesällskap! Från födseln upp till 7 år (125 cm), din biljett till problemfria bilresor. Med 360°-rotation är det enkelt för barnet att kliva i och ur bilbarnstolen. Britax mysiga insats för nyfödda skämmer bort ditt nyfödda barn, medan SWIVEL anpassar sig när barnet växer till att bli ett skolbarn. Det är som en tillväxtformel för komfort och säkerhet. Men det är inte allt! SWIVEL kan förvandlas till en bältesstol för fortsatta säkra resor.

2 i lager

Artikelnr: 2000038913 Kategorier: , , ,

Beskrivning

LÅNG LIVSLÄNGD HELT ENKELT

Se ditt barn växa med bilbarnstolen Britax SWIVEL! Från födseln och under de första 7 åren, har den här stolen allt du behöver. Rotera den enkelt till bildörren för att spänna fast ditt lilla barn. Har du händerna fulla med snacks och leksaker samtidigt som du försöker justera bilbarnstolen? Inga problem! Du behöver bara en fri hand för att samtidigt rotera och justera lutningsläget. Dessutom är installationen enkel med separata ISOFIX-anslutningar. Njut av en smidigare resa och bekvämare åkturer med SWIVEL.

SÄKRA OCH STRESSFRIA RESOR

Upplev bekymmersfria äventyr med SWIVEL. Stolen gör att ditt barn kan åka bakåtvänt med den säkra 5-punktsselen ännu längre – upp till 4 års ålder (105 cm)! SWIVEL är certifierad enligt UN R129-standarderna och ger skydd på varje resa. Djupa, säkra sidovingar skyddar ditt barn och skapar en säker plats för ditt barn. Det robusta stödbenet ger säkerhet och stabilitet även i händelse av krock! SWIVEL är din följeslagare på din resa som förälder.

EN BILBARNSTOL SOM VARAR NÄSTAN EN LIVSTID

Ge ditt barn den bästa starten med SWIVELs flera lutningslägen så att barnet kan utforska världen eller sova gott. Den medföljande insatsen för nyfödda ger en ännu mer tillbakalutad position – mysigt ombonat för din lilla glädjespridare (upp till 75 cm). Tiden går fort och bebisar växer snabbt – det justerbara nackstödet säkerställer en perfekt hållning från spädbarnsåldern upp till skolåldern. Dessutom kan stolen omvandlas från en 5-punktssele (upp till 105 cm) till en bältesstol, medan de bekväma lutningslägena ger komfort upp till 7 års ålder!

            

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00