Britax Safe-Way M Midnight Grey

2,995 kr

Betala med: klarna klarna

Låt ditt barn se fram emot en fantastisk och säker framtid när de reser på det säkraste sättet – bakåtvänt. Med SAFE-WAY M har du en följeslagare som skyddar ditt barn upp till 7 år (125 cm). På så sätt kan din lilla reskamrat njuta av bakåtvänt åkande längre. Oavsett om det är en kort eller lång resa kan du vara säker på att din lilla solstråle reser säkert och bekvämt i SAFE-WAY M. Dessutom är stolen tillverkad i Tyskland, har extra lång livslängd och är enkel att installera. Njut av säkra resor tillsammans i lugn och ro!

  • 3 månader – 7 år | 61 – 125 cm | 36 kg

I lager

Artikelnr: 2000038449 Kategorier: , , ,

Beskrivning

FULLSTÄNDIG SÄKERHET – PLUS TESTAD OCH GODKÄND ENLIGT UN R129

Lita på att SAFE-WAY M håller ditt barn säkert och skyddat. Den är godkänd enligt de senaste UN R129-reglerna – obligatoriskat från september 2023. Dessutom klarade SAFE-WAY M det krävande svenska Plus-testet så att du vet att ditt barn åker säkert på varje resa.

SVEP IN DITT BARN I BEKVÄMLIGHET

SAFE-WAY M, den tysktillverkade bilbarnstolen för dig och ditt barn! Med den här stolen kan du skapa en mysig och säker plats för ditt barn att utforska världen. Den mjuka stoppningen och ergonomiska designen garanterar säkerhet och komfort. Den mjuka stoppningen och ergonomiska designen garanterar säkerhet och komfort. Även din lilla bebis kan vila lugnt med den medföljande insatsen, som ger extra skydd och en lutande position. Och vet du vad? SAFE-WAY M anpassar sig i takt med att ditt barn växer tack vare sitt justerbara nackstöd och sele.

SINNESRO FÖR DIG SOM FÖRÄLDER

Ditt barn älskar dig och du gör allt för att ge ditt barn den komfort det behöver. Det är därför vi vill ge dig lite sinnesro med SAFE-WAY M! Installationen av stolen är enklare med vårt nya ClickTight-system, som garanterar en snabb och säker installation. Tack vare vikten på endast 8 kg är SAFE-WAY M bekväm att bära. Det justerbara huvudstödet och selen ger en bra passform när ditt barn växer från 3 månader till 7 år (61-125 cm | 36 kg). Och efter ett lerigt äventyr är det bara att ta av, tvätta och sätta tillbaka överdraget. Enkelt!

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00