Besafe Pregnant Belt

399 kr

Betala med: klarna klarna

BeSafe Gravidbälte säkerställer att bilens höftbälte har optimal placering ner mot låren vilket skyddar det ofödda barnet och ökar mammans komfort i bilen. Fästs med medföljande monteringsrem och kan användas från graviditetens andra månad.

Slut i lager

Artikelnr: 10010122 Kategorier: , ,

Beskrivning

BeSafe Gravidbälte – Ett bälte, två liv
Hos en gravid kvinna ligger fostret placerat långt fram och utsätts vid en kraftig inbromsning eller kollision av extrema krafter. BeSafe Gravidbälte styr bilens höftbälte bort från magen och fostret och istället ner mot mammans lår. Blivande föräldrar är numera mycket kunniga och pålästa, men många är inte medvetna om att ett felplacerat bälte kan vara en fara för mamman och det ofödda barnet. En undersökning från Folksam och Stiftelsen Chalmers Industriteknik 2021 visar att så många som 4 av 10 gravida kvinnor placerar bilbältet fel.
Ger korrekt position av bilens höftbälte
Vid en kollision väger en vuxen 3 till 5 ton. BeSafe Gravidbälte bidrar till att skydda er båda vid en olycka genom att säkerställa att bilens höftbälte alltid är positionerat ner mot mammans lår och inte upp mot barnet och magen. Bilens 3-punktbältet behåller sina vanliga säkerhetsegenskaper men komforten för mamman ökar.
Ökad komfort och enkel användning
Gravidbältet har en vadderad dyna för högre komfort under resor som gravid. Det är enkelt att installera gravidbältet med den medföljande monteringsremmen som fästs runt bilsätet på några sekunder. När du hoppar in i bilen spänner du fast dig som vanligt och trär bilens höftbälte genom grenremmen som sedan håller bältet bekvämt på plats ner mot låren. Gravidbältet har krocktestats och rekommenderas att börja användas från gravidvecka 8. BeSafe Gravidbälte har testats i enlighet med ECE R16.

Tvättinstruktion

Handtvätt. Tvätta med liknande färger. Låt torka plant. Produkten får inte: blekas, torktumlas, strykas eller kemtvättas.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00