BabyBjörn Middagsset Dusty Pink

489 kr

Betala med: klarna klarna
  • Komplett middagsset i fin presentförpackning
  • Bekväm haklapp med djup spillficka
  • Tallrik som står stadigt på bordet
  • Glas och bestick som är enkla att hålla i
Artikelnr: 9857 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Middagsset för barn – smart design för roliga måltider!

Komplett middagsset för barn med smarta detaljer som gör måltiderna enklare! Levereras i en fin presentförpackning som är kul att ge bort.

Middagssetet är särskilt designat för de allra minsta finsmakarna. En stadig tallrik i barnvänlig treklöverform, bestick med korta skaft som ligger bra i handen och ett glas som är lätt att hålla i gör det roligare och lättare för ditt barn att äta själv. Den bekväma haklappen har en djup spillficka som fångar upp mat som hamnar utanför munnen. Med andra ord blir det mindre kladd att torka upp! BABYBJÖRN Middagsset för barn finns i en härlig blekgrön färg som passar in i det moderna hemmet.

Egenskaper & fördelar

Middagssetet för barn innehåller:

  • HaklappBekväm haklapp med justerbar halslinning som kan anpassas efter ditt barn. Den djupa, rundade spillfickan fångar upp mat och kladd.
  • BarntallrikTallrikens treklöverform och kanter gör det enkelt för barnet att skopa upp maten själv. Formen gör det också svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta tallriken. Gummilisten på undersidan gör att tallriken står stadigt på bordet.
  • Barnsked & gaffelBestick med korta skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. På skaftens undersida finns även ett jack som förhindrar att besticken glider ner i tallriken.
  • BarnglasGlas i greppvänligt material som gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset och den breda foten gör att det står stadigt och är svårt att välta. Frostad plats så att du ser innehållet i glaset.

Alla delar i middagssetet är tillverkade i BPA-fri plast och enkla att skölja rena eller diska i maskin. Levereras i fin presentförpackning.

Att köpa köksprodukter från BABYBJÖRN

På BABYBJÖRN sätter vi ditt barns säkerhet först! När du köper köksprodukter från BABYBJÖRN kan du lita på att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att de är livsmedelsgodkända. Våra produkter är dessutom enkla att rengöra och praktiska att använda

Produktfakta

Förpackningen innehåller
1 Haklapp
1 Barnglas
1 Barntallrik
1 Barnsked
1 Barngaffel

Ålder
Passar från cirka 4 månaders ålder.

Vikt och mått
Haklappens halsmått: 19–30 cm
Tallrikens mått: 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
Bestickens vikt/mått: 20 g/3,5 x 12 x 2 cm
Glasets vikt/volym: 70 g/ca 100 ml

Material
Haklappen, skeden, gaffeln och tallrikens kant är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).

Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss. Innertallriken är tillverkad av ABS (akrylnitril-butadien-styren).

Testat och säkert
Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Skötsel
Alla delarna i middagssetet är enkla att rengöra och kan maskindiskas.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00