Babybjörn Barnpall Grågrön/Vit

279 kr

Betala med: klarna klarna

STADIG BARNPALL MED HALKSKYDD.

  • – Lätt för barnet att ta fram och ställa undan
  • – Stadig design som är svår att välta
  • – Tålig barnpall med lång livslängd
  • – PVC- och BPA-fri plast
Artikelnr: 987011 Kategorier: , , ,

Beskrivning

STADIG BARNPALL MED HALKSKYDD

Ett litet kliv för barnet, ett stort för självförtroendet! Med BABYBJÖRN Barnpall når ditt barn enkelt upp till handfatet eller toasitsen själv. Pallen har en halksäker gummimatta på ovansidan så att även blöta, ivriga fötter står stadigt. Barnpallens smarta design och kvalitetsmaterial gör livslängden lång och användningsområdena många för både barn och vuxna. Barnpallen finns i många fina färger som matchar våra andra produkter.

Lätt att flytta runt

Barnpallen väger lite och är lätt för barnet att själv hämta och ställa undan. Det är viktigt när ditt barn ”kan själv”!

Står stadigt på golvet

Pallen har en genomtänkt design med rundade hörn och en gummilist på undersidan som gör att den står stadigt. Även små, ivriga fötter står stadigt och säkert på den halksäkra mattan på pallens ovansida.

Lång livslängd

Barnpallen är tillverkad av kvalitetsmaterial med mycket lång livslängd. När ditt barn inte längre behöver barnpallen i badrummet kan den användas i övriga hemmet av hela familjen i många år framöver.

Enkel att hålla ren

Barnpallen har rundade kanter och en blank yta som är lätt att rengöra. Torka bara av eller skölj barnpallen under rinnande vatten så blir den snabbt fräsch igen.

Barnvänliga material

Barnpallen består av tålig, PVC- och BPA-fri plast.

Många användningsområden

Barnpallen kan användas av både vuxna och barn. Dessutom väger den lite och har praktiska handtag som gör det lätt att flytta runt den i hemmet.

Säkert för ivriga barnfötter

Den halksäkra gummimattan på ovansidan gör att ditt barn står stadigt och säkert även med blöta fötter. Gummilisten på undersidan förhindrar att pallen glider iväg när barnet rör på sig.

Svensk design

Barnpallen är designad och tillverkad i Sverige. Den har en snygg form och genomtänkt design och finns i många nya, fina färger. Barnpallen blir en fin detalj i hemmets alla rum.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00