Cybex Base T

2,849 kr

Base T klickar enkelt in i ditt fordon, utan att bilens säkerhetsbälte krävs. Installationen är säker och förenklad tack vare optimerade ISOFIX-frigöringsknappar. En rotationsmekanism låter dig enkelt få ditt barn i eller ur bilbarnstolen.

Beskrivning

Den praktiska och mångsidiga Base T utgör en säker grund för det modulära systemet CYBEX T Line. En praktisk och bekväm rotationsmekanism möjliggör enkel på- och avstigning för ditt barn, oavsett om du använder Cloud T i-Size eller Sirona T i-Size. Optimerade och användarvänliga ISOFIX-frigöringsknappar har visuella indikatorer för att bekräfta att basen är korrekt inställd, vilket gör installationen mer intuitiv och enkel.

Funktioner:

  • Extra stabilitet och säkerhet i bilen, med avlastningsbenet som förhindrar framåtrotation vid en olycka.
  • Möjliggör 180° rotation av spädbarnsbilstolen Cloud T i-Size – så att du bekvämt kan placera ditt barn i bilbarnstolen
  • Möjliggör 360° rotation av bilbarnstolen Sirona T i-Size – vilket gör att du kan välja mellan framåtvänd position (från min. 15 månader och 76 cm) eller en säkrare bakåtvänd position
  • Smart investering: En bas för två på varandra följande bilsäten (CYBEX T Line modulärt system)

Kompatibel med:

  • Cloud T i-Size
  • Cloud Z2 i-Size
  • Sirona T i-Size
  • Sirona Z2 i-Size
Enkel på- och avstigning
Vrid bilbarnstolarna Cloud T i-Size och Sirona T i-Size mot bildörren, för enkel på- och avstigning. Dra bara i det lättåtkomliga handtaget på Base T för att svänga din bilbarnstol till den idealiska ombordstigningspositionen.
En bas – två säten
Eftersom den är kompatibel med både Cloud T i-Size och Sirona T i-Size, erbjuder Base T maximal mångsidighet och utgör en långvarig lösning för ditt växande barn. Den är grunden för det modulära systemet CYBEX T-Line.
Intuitiv och enkel installation
Utrustad med optimerade och användarvänliga ISOFIX-frigöringsknappar är Bas T intuitiv och enkel att installera. Bilstolarna Cloud och Sirona T i-Size kan också enkelt klickas på och av basen. Beprövad avlastningsbensteknik ger också extra stabilitet.
0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00