Stokke Steps

1,949 kr

Stolen Stokke Steps är en barnstol i skandinavisk design som kan användas redan från nyfödd om den används tillsammans med Stokke Bouncer babysitter. Den är ergonomisk, bekväm och funktionell och är den perfekta matstolen från dag ett. Stolen kan kombineras med flera praktiska tillbehör såsom matbricka, babysits eller bouncer babysitter.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Stokke Steps Natur barnmatstol

Stolen Stokke Steps är en barnstol i skandinavisk design som kan användas redan från nyfödd tillsammans med Stokke Bouncer babysitter. Den är ergonomisk, bekväm samt funktionell och är den perfekta matstolen från dag ett. Stolen kan kombineras med flera praktiska tillbehör såsom matbricka, babysits eller bouncer babysitter (alla tillbehör köpes separat). Här finner du alla produkter från Stokke!

Från 0 år kan stolen användas tillsammans med Stokke Bouncer. Denna är enkel att montera på stolen med hjälp av indikatorer som försäkrar att stolen är korrekt monterad. Babysittern har ett stort vadderat säte för bästa komfort. Det medföljande spädbarnsinlägget kan tas bort vid ca 4 månaders ålder när din bebis blivit lite starkare. Stokke Bouncer har 5-punktssele med vadderade axeldynor som gör att ditt barn sitter säkert, samt leksakshängare och vattenavvisande textilier som kan tas av och tvättas i 40° C.

Från ca 6 mån kan stolen användas tillsammans med Stokkes babysits som både är ergonomisk, komfortabel och säkerställer att ditt barn sitter korrekt. Babysitsen kan kombineras med en matbricka (köpes separat) som ger ditt barn en egen yta att äta eller leka på.

Från ca 3 års ålder kan barnet sitta på egen hand i stolen. Det justerbara fotstödet garanterar att ditt barn sitter bekvämt och underlättar även för ditt barn att ta sig upp i stolen på egen hand!

Mått:         71 x 43 cm
Sitthöjd:   52 cm
Vikt:         4,6 kg

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00