Najell SleepCarrier Morning Grey

1,599 kr

Betala med: klarna klarna

Gör ditt liv som förälder lättare. Var på språng med Babynest SleepCarrier, utan att behöva oroa dig för att väcka ditt barn. Najell Babynest SleepCarrier är ett smart babynest, designat för aktiva föräldrar. Med en SleepCarrier kan du ta ditt sovande barn med dig, vart du än går. Gör det du älskar, när du vill.

2 i lager

Beskrivning

Najell Babynest SleepCarrier är ett smartare babynest. En trygg miljö som barnet känner igen sig i, designat för att du ska kunna ta det med dig vart du än går.

 • Babynest som omvandlas till lekmatta, mjuklift och bärsele
 • Passar i alla liggvagnar
 • Storleken justeras enkelt efter ditt barns längd
 • Integrerad sele följer med
 • Tvättas i 40 grader i tvättmaskin

Najell Madrasskydd är ett perfekt komplement för att ge ditt babynest den mysiga, ombonade känslan och för att göra det lättare att hålla rent.

 •  FRI FRÅN OHÄLSOSAMMA KEMIKALIER
 • INGA ANIMALISKA PRODUKTER
 • ENKEL ATT TVÄTTA
 • UPPFYLLER EU SÄKERHETSSTANDARDER

DET SMARTARE BABYNESTET

Letar du efter ett säkert och smart ställe för ditt barn att sova i? SleepCarrier är ett smart babynest designat för att du ska kunna ta det med dig vart du än går. SleepCarrier får plats i din barnvagn och med de smidiga handtagen kan du flytta din bebis utan att din baby vaknar. En trygg miljö som barnet känner igen sig i oavsett om du besöker släkt, vänner, är på gymmet eller på en restaurang. Lämna vagnen vid entrén och ta barnet med dig. Babynestet SleepCarrier hjälper dig att fortsätta ditt liv på dina villkor.

SÄKERHETSTESTAT BABYNEST FÖR ATT GE DITT BARN TRYGG SÖMN

Najell SleepCarrier är ett av få säkerhetstestade babynest på marknaden. Det har testats och godkänts enligt följande standards:

 • Den europeiska standarden för mjukliftar: EN-1466:2014
 • Den europeiska standarden för madrasser för barnsängar och spjälsängar: EN-16890:2017
 • Alla material är certifierade enligt ÖKO-TEX® Standard 100, klass 1 vilket är det bästa för ditt barn.
  Utöver detta, har Najell SleepCarrier satts på prov av den tuffaste juryn som finns: små bebisar och deras föräldrar. Allt för att kunna garantera en trygg och god natts sömn för din bebis.

EN SÄKER PLATS FÖR DITT BARN ATT SOVA OCH FLYTTAS RUNT I

De skyddande långsidorna på Najell SleepCarrier är gjorda av airmesh. Det är ett ett unikt material som barn kan andas igenom. På så sätt är Najell SleepCarrier säker även om ditt barns ansikte skulle hamna mot sidan. De justerbara banden och dragskorna är utvecklade för att inte kunna lossna och hamna i barnets mun, och är korta nog för att barnet inte ska kunna fastna i dem.

Najell SleepCarriers madrass är bekväm för din bebis. Av säkerhetsskäl är den av en fastare modell. Det minskar risken för att barnet ska borra ner ansiktet eller sjunka ner för mycket i madrassen.

FRIHET

Om du tycker om att röra på dig och att inte känna dig som att du måste schemalägga din dag efter ditt barns sömn är SleepCarrier lösningen för er. Få ditt barn att somna i SleepCarrier innan du gör dig iordning och sen är det lätt att flytta barnet till barnvagnen och ni är iväg. SleepCarrier skapar en trygg miljö för ditt barn som du enkelt kan ta med överallt. Det blir lättare för ditt barn att somna på en ny plats när du tar tar barnets sovmiljö till där ni är just nu. Det ger dig mer frihet att själv välja hur du vill spendera dagen. Gå till gymmet, träffa vänner eller ta en promenad på stan. Glada föräldrar är bra föräldrar.

INTEGRERAD SELE

Najell SleepCarrier har en integrerad sele, så att den även kan användas som bärsele. Perfekt för när du vill ha din bebis ännu närmare, eller behöver vagga det lille knytet till sömns. Det gör det också ännu lättare att ta med babynestet vart du än går.

LÄNGDJUSTERING

Genom att dra i snörlåsen kan du justera längden för din växande bebis.

MILJÖVÄNLIGA OCH VEGANSKA MATERIAL

Alla material är valda för att ha minimal påverkan på miljön. Samtliga material är Öko-tex klass 1, vilket innebär att de innehåller minimala mängder kemikalier. Det tycker vi är bra för både produktionen, miljön och inte minst barnen.

MATERIAL

100% Polyester

SKÖTSEL:

Tvätta i 40 °
Ingen kemtvätt
Använd inte sköljmedel
Torktumla ej

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00