Maxi Cosi Mica 360 Pro Authentic Black

5,999 kr

Betala med: klarna klarna

Isofixbilbarnstol med innovativ SlideTech-teknik ™ | Flera lutningslägen | Enkel selhantering | G-CELL sidokollisionsskydd | 360°-rotation med en hand

Godkänd från Nyfödd – 4år.   (40cm – 105cm)

2 i lager

Artikelnr: 8549671110 Kategorier: ,

Beskrivning

Mica 360 Pro erbjuder klassledande komfort för barn i åldern 0–4 år, tack vare Maxi-Cosis SlideTech®-teknik, FlexiSpin-rotation, 5 bekväma lutningslägen och enkel selhantering. Bilbarnstolen är utformad enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och har en integrerad bas med glidteknik som gör det lättare att få barnet in i och ut ur bilen. Skjut på plats, snurra och kör, helt enkelt.

Säkerhet

Mica 360 Pro är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och erbjuder bästa skyddet i klassen för ditt barn från 0 till 4 års ålder. Mica 360 Pro har patenterade AirProtect® krockkuddar i nackstödet som skyddar ditt barn och minskar risken för huvudskador med upp till 20 %. Eftersom 45 % av kollisioner sker från sidan har Mica 360 Pro integrerat G-CELL sidokollisionsskydd. Det är särskilt utformat för att fördela krafterna från en krock bort från barnet, i syfte att minska skadorna, särskilt runt huvud, nacke och axlar. Skyddar ditt barn i åratal.

Enkel användning

Med den innovativa SlideTech®-tekniken och 360° enhandsrotationen gör Mica 360 Pro det extra lätt att få ditt barn in i och ut ur bilen. Den monteras snabbt och enkelt med ISOFIX och stödbenet garanterar stabilitet. För extra trygghet visar praktiska visuella indikatorer när den är korrekt installerad. Med den integrerade basen kan du enkelt skjuta ditt barn på plats på ett smidigt och enkelt sätt när ni ska in i och ut ur bilen, utan att slå i huvudet eller anstränga ryggen. Mica 360 Pro kan enkelt placeras i något av de fem lutningslägena, med bara en hand. Och när sätet glider ut ur bilen är den lättåtkomliga selen ännu lättare att nå.

Åldersgrupp

Mica 360 Pro kan användas direkt från födseln (med ett superskönt integrerat inlägg för nyfödda) upp till 4 års ålder (ca 105 cm). Med överlägsen komfort för barnet ger Mica 360 Pro föräldrar sinnesro, eftersom de vet att de ger sitt barn bästa möjliga sömnkomfort, från dag ett. Och som alla föräldrar kommer att berätta för dig är sömn ovärderligt i alla åldrar! Knappen mot felaktig användning ser till att ditt barn alltid färdas i bakåtvänt läge (upp till 15 månader). Efter 15 månaders ålder kan föräldrar välja att låta barnet åka i den säkraste bakåtvända positionen eller byta till framåtvänd position. Mica 360 Pro har en extra rymlig sits, så ditt barn har gott om plats att växa.

Komfortfunktioner

Klassledande komfort för barn i åldern 0 till 4 år. SlideTech® och FlexiSpin ger oöverträffad komfort för föräldrarnas ryggar, medan de fem lutningslägena ger överlägsen sömnkomfort för barnen. AirProtect® säkerhetskuddar skyddar inte bara, utan är även extremt mjuka och ger ditt barn extra dämpning. ClimaFlow-paneler och meshtyger som andas maximerar luftflödet för att säkerställa att ditt barn alltid har rätt temperatur. Mica 360 Pro är tillverkad av mjuka, 100 % återvunna tyger och är fullpackad med komfortfunktioner för alla!
0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00