Maxi Cosi CabrioFix i-Size & CabrioFix i-Size base

3,499 kr

Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-babyskydd och CabrioFix i-Size-bas är den perfekta matchningen, vilket ger dig en lättanvänd Click & Go-installation. Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-bas fästs enkelt på bilens ISOFIX-fästpunkter. Var noga med att följa stegen i vår bruksanvisning för korrekt installation i din bil. När du är färdig med installationen kan du lämna CabrioFix i-Size-basen i bilen. På det här sättet monteras CabrioFix i-Size-bilbarnstolen varje gång du behöver stiga in och ut ur bilen med ett enkelt och säkert ”klick”. Visuella indikatorer på basen meddelar dig när din CabrioFix i-Size-bas och CabrioFix i-Size-bilbarnstol är korrekt installerade och du är redo att åka.

Från födseln till ca 15 månader
Från 40 till 75 cm
0 – 12 kg

1 i lager

Artikelnr: 801967211 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Nya generationens Maxi-Cosi Cabriofix – nu godkänd enligt i-Size standard, vilket borgar för de högsta säkerhetsstandarden i Europa.

CabrioFix i-Size väger endast 3,2 kg, och är supersmidig att bära från hemmet till bilen och tillbaka igen.

Den medföljande i-Size-basen är särskilt utformad för att möjliggöra enkel och säker ISOFIX-installation för CabrioFix i-Size-babyskyddet.

Köra bil eller promenera. Det är upp till dig. CabrioFix i-Size-bilbarnstolen är utformad för att ge dig rörelsefrihet och passar de flesta barnvagnar och har praktiska minnesknappar.

En stor sufflett gör att ditt barn skyddas från väder och vind och ger en bättre miljö för sömn.

 

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00