I Can Spoon Sked 2-pack Blå/Vit

79 kr

Betala med: klarna klarna

I Can multigreppsked är en svensk uppfinning som gör det enklare för barn att äta själva. Det är viktigt att måltiderna är en positiv upplevelse från början.

Artikelnr: 1352 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

I Can multigreppsked är en svensk uppfinning som gör det enklare för barn att äta själva. Det är viktigt att måltiderna är en positiv upplevelse från början. Många barn vill även hjälpa till själva. Likaså är ätandet i sig ett utmärkt sätt att utveckla motoriken i sig – mat är en god motivation. Det unika med I Can Spoons är att greppet är platt vertikalt, vilket uppmuntrar precisions-/nyckelgreppet – med två eller flera fingrar. Många andra barnskedar uppmuntrar användning av det ganska ”primitiva” hela-handen-greppet, ett stabilt grepp förvisso, men dt uppmuntrar knappast till att utveckla motoriken. Skeden kan även användas (barnet väljer givetvis) med genomgående tum-, eller pekfingergrepp eller femfingergreppet och ger barnet goda möjligheter till utveckling, mindre kladd och framför allt, et gladare barn.
A: Skedarna är platt vertikalt – uppmuntrar precisions-/nyckelgreppet. Skeden är vinklad uppåt för att enklare få upp maten
B: ”Näbben” ger extra stöd i handen
C: Designen är utvecklad så att barnet enkelt kan få upp maten på skeden
Passar små fingrar, Låg vikt, liten storlek och roliga färger. Den roliga fågelformen gör måltiderna till en inbjudande aktivitet. Kan användas i diskmaskin. Ingen BPA eller PVC. Förpackningen innehåller två skedar.

Tvättråd: DISHWASHER 45°C

Tillverkningsmaterial: Polypropene (PP)
Produktens storlek: 9,3cm
Kan användas från (månader): 0mths+
Produktens vikt i förpackning (g): 23

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00