Emmaljunga NXT Carrycot Competition

3,300 kr

Emmaljunga NXT Carrycot Competition är en praktiskt och rymlig liggdel för din NXT barnvagn. Kan användas från födseln till 6 månander. Med praktiskt bärhandtag i suffletten. Bara att klicka den på din NXT90/ NXT90 F / NXT60/ NXT60 F och du förvandlar din sittvagn till en liggvagn. Genuin kvalitet tillverkad i Sverige.

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , ,

Beskrivning


Om den här produkten

Emmaljunga NXT Carrycot Competition är en praktiskt och rymlig liggdel för din NXT barnvagn. Kan användas från födseln till 6 månander. Det finns ett praktiskt bärhandtag i suffletten, som också har extra ventilation för varma dagar genom insektsnär och UV-solskydd. Dessutom kan du kan enkelt klicka på Emmaljunga NXT Carrycot Competition på din NXT90/ NXT90 F / NXT60/ NXT60 F. Då förvandlar du din sittvagn till en liggvagn. Vagnen innehåller en mjuk madrass, med ett praktiskt fotsack samt att innertyget är både avtagbart och tvättbart. Genuin kvalitet tillverkad i Sverige.


Vikt & Mått

Vikt
NXT Liggdel:
4.1 kg
Mått (längd / bredd / höjd) på NXT Liggdel (inuti):
76 / 34 / 18 cm

DESIGNAD OCH TILLVERKAD I SVERIGE


Miljö

Vi övertygade om vikten att jobba mot ett hälsosammare och mer hållbart sätt att leva. På grund av detta arbetar vi aktivt med miljöcertifieringar.

Våra fabriker i Sverige har en helt fossilfri uppvärmning, till följd av våra miljöinvesteringar. Vi har ett eget recyclingprogram och fabriken är miljöcertifierat enligt ISO14001.

Samtliga material testas kontinuerligt för att säkra att de följer REACH-reglementet för kemiskt innehåll, vilket resulterar i en trygghet för dig och ditt barn.

ECO-Collectionen har yttertyg av återvunna PET-flaskor, innertyg av 100% organisk bomull samt 100% återvinningsbara ECCO-hjul, vilket gör den till vår allra grönaste Collection. Emmaljunga skapade denna ECO-kollektion, ur deras intensiva arbete inom en av de viktigaste kärnfrågorna, Hållbarhet.

Leveranstid beräknad från 2-4 veckor.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00