Cybex Cloud Z i-Size Soho Grey Plus

2,699 kr

Cybex Cloud Z I-size PLUS är klädd i ett grövre tyg som är slitstarkt och användarvänligt. Matchar tygerna på Cybex barnvagnar i plustyger.

Köp till isofixbasen Base Z och bilstolen Sirona Z så får du ett komplett modulsystem som ger ditt barn en säker färd från nyfödd och upp till 105 cm (ca 4 år). Med Base Z får du även en innovativ 180° roterande mekanism, som gör isättning och urtagning lättare och sparar på förälderns rygg.

1 i lager

Artikelnr: 520000032 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Cloud Z i-Size är det senaste resultatet av Cybex pågående forskning. Babyskyddet bygger på den starka traditionen från föregående CYBEX premium babyskydd, samtidigt som det förbättrar de redan pålitliga och unika särdragen till exempel med en platt liggande position utanför bilen. Resultatet är en perfekt symbios mellan enastående skydd och ett nytt sorts resesystem för utomordentlig säkerhet i och utanför bilen.

  • Ergonomisk platt liggande position utanför bilen
  • Automatisk höjdjustering i bilen för för tidigt födda och mycket små barn
  • Nackstöd höjdjusterbart i 11 lägen med integrerada bältesguider
  • Teleskopiskt linjärt sidokrockskydd (L.S.P. System)
  • Integrerat hopfällbart XXL solskydd
  • Resesystem med CYBEX och andra märkessittvagnar
  • Uppfyller det nya UN R129/02  –  i-Size

Tack vare en platt position blir babyskyddet en babylift utanför bilen. Detta innovativa resesystem kompletteras av ett teleskopiskt linjärt sidokrockskydd, en nästan platt liggande vinkel även i bilen och ett XXL solskydd med UVP50+. Babyskyddets nackstöd, som är höjdjusterbart i 11 lägen, ändrar samtidigt bältets längd och sittvinkel. Som ett resultat av detta växer babyskyddet med barnet.

 

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00