Cybex Balios S Lux Sittvagn Seashell Beige/Taupe Chassi

5,699 kr

Betala med: klarna klarna

Den helt nya Balios S Lux-barnvagnen är designad för stadslivet och har all den flexibilitet och lyxiga komfort du och ditt barn kan önska dig.

Leverans inom 10 - 14 dagar

Artikelnr: 522002565 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Specifikationer:

  • Åldersintervall: Från födsel till cirka 4 år
  • Barnets vikt: Max 22 kg

Gjord för stan

Balios S Lux håller ditt barn tryggt och bekvämt och hjälper dig att känna dig säker när du tar dig an staden. Med detta resesystem kan du välja vår nya Cot S Lux, en spädbarnsbilstol eller ett barnvagnssäte – eller så kan du lägga till en Cocoon S för mysiga resor med den nyfödda. Avancerad, stadsfärdig stötdämpning jämnar ut ojämn mark och det ergonomiska tillbakalutade liggläget låter ditt barn luta sig tillbaka och slappna av från dag ett. Med vår ett-drags-sele kan du precisionsjustera selen på några sekunder, för extra komfort och säkerhet.

Skötselråd:

  • Tygskydden kan maskintvättas i 30 °C

 

Resesystem
Resesystem
En barnvagn, fyra sätt att använda den. Fäst en Cot S Lux, Cocoon S, spädbarnsbilstol eller en sätesstol för att anpassa barnvagnen till alla typer av resor.
Avancerad stötdämpning
Avancerad stötdämpning
Ta del av en ny nivå av åkkomfort tack vare kombinationen av framhjulsstötdämpning och innovativ rambaserad stötdämpning bak.
Ergonomiskt fullt liggläge
 Fullt liggläge
Den stora vändbar bilstolsenhet i Balios S Lux är den senaste artikeln när det gäller lyxig komfort och mysighet och är fullt anpassningsbar till ett ergonomiskt fullt liggläge som man kan använda redan från barnets födsel.
Ett-drags-sele
Ett-drags-sele
Säkrar ditt barn på några sekunder. En hand är allt du behöver för att justera selen till den perfekta formnära positionen.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00