Rea!

Cybex Aton 5 Inkl. Kombibas

3,898 kr 3,295 kr

De unika säkerhetsfunktioner, t.ex. höjdjusterbara nackstöd med integrerade sele guider förbättrar den utmärkta säkerhet med det energiabsorberande skalet i kombination med krocktest beprövade LSP systemet ytterligare. Tillsammans med nya komfortfunktioner, som t.ex. den stora XXL sufflett, har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda.

Nollställ
Artikelnr: aton5paket Kategorier: , , ,

Beskrivning

Aton 5 babyskydd – Den fjärde generationen av det framgångsrika babyskyddet!

De unika säkerhetsfunktioner, t.ex. höjdjusterbara nackstöd med integrerade sele guider förbättrar den utmärkta säkerhet med det energiabsorberande skalet i kombination med krocktest beprövade LSP systemet ytterligare. Tillsammans med nya komfortfunktioner, som t.ex. den stora XXL sufflett, har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda. En ny funktion ger en perfekt sittvinkel och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet perfekt anpassad. Risken för kvävning genom huvudet faller framåt är därmed betydligt reducerat. Bilbarnstolen kan användas bältade eller med en bas för en smidig lösning.

 • Ett nackstöd med 8 positioner med integrerad bältesguide är en annan aspekt på babyskyddets optimala sidokrockskydd
 • Det linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System) absorberar kraften från en kollision från sidan i kombination med det energiabsorberande skalet.
 • För tidigt födda och mycket små bebisar har fortfarande underutvecklade nackmuskler och reflexer och det finns en stor risk att huvudet faller framåt. Detta kan leda till allvarliga andningsproblem och till och med kvävning.
 • CYBEX babyskydd kan lätt omvandlas till ett resesystem med CYBEX och andra varumärken av barnvagnar och sittvagnar.
 • Längd / Bredd / Höjd: 640, 430, 390-560 mm
  Vikt: 4,8 kg
  ECE R44/04, Tillägg 7, Grupp 0+
  Tyget kan maskintvättas i 30 °
  Utvecklad och designad i Tyskland

Mer information

vikt

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00