Cybex Aton 5 Deep Black

1,699 kr

Den femte generationen av det framgångsrika babyskyddet!

I fotspåren av sina föregångare, t.ex. den prisbelönta Aton 2, grupp 0+ testvinnare i 6/2012 Stiftung Warentest test av bilbarnstolar, lägger Aton 5 till ytterligare funktioner i den framgångsrika Aton serien.

  • 0-13 kg

(Observera att basen säljes separat!)

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 520000178 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Den bekväma och säkra reskamraten

De unika säkerhetsfunktioner, t.ex. höjdjusterbara nackstöd med integrerade sele guider förbättrar den utmärkta säkerhet med det energiabsorberande skalet i kombination med krocktest beprövade LSP systemet ytterligare. Tillsammans med nya komfortfunktioner, som t.ex. den stora XXL sufflett, har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda. En ny funktion ger en perfekt sittvinkel och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet perfekt anpassad. Risken för kvävning genom huvudet faller framåt är därmed betydligt reducerat. Bilbarnstolen kan användas bältade eller med en av våra baser för enkel installation.

  • Integrerad höjdjustering av sätet för en lie-flat läge
  • 8-positions höjdjusterbart nackstöd med integrerade sele guider
  • Linear Side-impact Protection (L.S.P. System)
  • Integrerad XXL vikbar sufflett med UVP50+ solskydd
Höjd-justerbart nackstöd (8 positioner)

Höjd-justerbart nackstöd (8 positioner)

Ett nackstöd med 8 positioner med integrerad bältesguide är en annan aspekt på babyskyddets optimala sidokrockskydd. Höjden på bältet justeras automatiskt beroende på nackstödets höjd, därför är det krångliga med att trä på och av bältet ett minne blott. Y-bältes-systemet har visat sig vara en mycket effektiv och bekväm säkerhetslösning, särskilt för mycket små bebisar. Det mjuka sätesinlägget fastsatt vid nackstödet kan också användas för att justera höjden på babyns bäcken.

L.S.P. System

L.S.P. System

Det linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System) absorberar kraften från en kollision från sidan i kombination med det energiabsorberande skalet. Den allra första stöten vid en olycka fördelas av det Linjära Sido-krock skyddet (L.S.P. System) och dess utsträckbara skydd och absorberas av sätets flexibla materialstruktur. Babyskyddets flexibla material och struktur absorberar sedan krafterna från stöten och leder dem bort från babyn.

Sätets integrerade höjdjustering

Sätets integrerade höjdjustering

För tidigt födda och mycket små bebisar har fortfarande underutvecklade nackmuskler och reflexer och det finns en stor risk att huvudet faller framåt. Detta kan leda till allvarliga andningsproblem och till och med kvävning. I nära samarbete med tyska läkare och barnmorskor har ett stort antal tester utförts för att bestämma den idealiska sittvinkeln för spädbarn, medan en ny funktion som garanterar plattast möjliga liggposition utvecklades. Risken för kvävning är därigenom betydligt reducerad. Justeringsmekanismen erbjuder även större barn mer utrymme och komfort.

CYBEX Travel System

CYBEX Travel System

CYBEX babyskydd kan lätt omvandlas till ett resesystem med CYBEX och andra varumärken av barnvagnar och sittvagnar Med hjälp av en enkel adapter kan alla CYBEX babyskyddstolar lätt omvandlas till ett praktisk resesystem med CYBEX Callisto, Onyx eller Topaz barn- och sittvagnar. De är också kompatibla med andra märken av barn- och sittvagnar, inklusive Bugaboo, Baby Jogger och Mamas & Papas osv. CYBEX ger därmed en lätt, flexibel och platsbesparande reselösning för storstadslivet eller på vägen och erbjuder föräldrar en ny dimension av mobilitet.

Energiabsorberande skal

Energiabsorberande skal

Med sidokrockskydd.

Mjukt stoppad iläggsdyna

Mjukt stoppad iläggsdyna

Längd- och höjdjusterbar och fastsittande vid nackstödet.

Integrerat XXL hopfällbart solskydd

Integrerat XXL hopfällbart solskydd

Justerbar i 4 lägen, med UV50+ solskydd.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00