Bugaboo Storksak Leather Bag Black

3,640 kr

Bugaboo Läderväska har en tidlös design med plats för allt du behöver

Beskrivning

Om storksak + bugaboo skinnväska

produktkod: 80230SK01

Den oemotståndligt mjuka, svarta skinnväskan från Storksak + bugaboo har en elegant och enkel design inspirerad av minimalistiska, asymmetriska linjer. Skötväskorna från Storksak + bugaboo är lika chica som praktiska, och tack vare deras tidlösa design kan de även användas till vardags. Storksak + bugaboo skötväska i skinn har detaljer i borstat silver och stängs med en metalldragkedja. Det är den ultimata skötväskan för den som letar efter något som både är snygg och praktiskt.

 

produktegenskaper

  • en vid öppning ger enkelt åtkomst till dina saker
  • smart invändig design
  • skötstation

om storksak

År 2003 grundade Melanie Marshall och Suzi Bergman tillsammans det brittiska märket Storksak. De ville skapa en kollektion skötväskor i lyxklass. De hade en tanke om att etablera en ny nisch på marknaden för skötväskor, för föräldrar som inte ville kompromissa med vare sig stil eller funktion.
I dag, tio år senare, inkluderar kundkretsen en imponerande skara kändisar både i Storbritannien och USA, och Storksaks prisbelönta kollektioner har setts i Grazia, Sunday Times Style och på Dailymail.com. Storksak erbjuder skötväskor i både skinn och andra material, för män och kvinnor, och de finns till försäljning hos exklusiva varuhus och butiker i 24 länder över hela världen. Storksak är känt som det ledande varumärket för skötväskor, och deras eleganta design, innovativa funktioner och detaljer av hög kvalitet har satt en helt ny standard för skötväskor.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00