Bugaboo Stardust Resesäng Grey Melange

2,899 kr

Betala med: klarna klarna

Sömnen är en viktig del av barns utveckling. Bugaboo Stardust är en enklare och roligare resesäng för dig och din bebis. Bugaboo Stardust kombinerar unik rymdteknik med smart design för att ge dig en mycket bekväm allt-i-ett-resesäng som du kan använda hemma eller på språng.

Slut i lager

Artikelnr: 950000GM01 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Bugaboo Stardust fälls upp på 1 sekund, vilket betyder att läggdags blir enklare än någonsin. Dess unika allt-i-ett-design och patenterad rymdteknik gör att Bugaboo Stardust fälls upp på ett ögonblick och bara tar 3 sekunder att fälla ihop.

Den hopfällbara resesängen har en inbyggd madras som kan justeras till två olika höjder, så att den passar både nyfödda och spädbarn. Resesängens höjd gör det enkelt att lyfta ditt barn in och ut ur sängen utan att böja dig ner. Din bebis komfort garanteras med nät som andas och ger ökat luftflöde samt hållbara kvalitetstyger utan kemikalier.

Bugaboo Stardust väger endast 7,7 kilo och är endast 14 cm bred när den fällts ihop. Det betyder att du kan ta med dig resesängen var som helst. Produkten inkluderar en premiumväska med kardborreband som gör det enkelt att packa ihop resesängen. Väskan hålls även ihop av banden så att du är redo att bege dig ut på nolltid.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00