Bugaboo Komfort+ Ståbräda

1,449 kr

Betala med: klarna klarna

Ge dig och ditt barn en bekväm åktur med Bugaboo Komfort Ståbräda, med löstagbart säte, som du fäster i chassit på din Bugaboo-vagn med två enkla klick.

Obs! Adaptern som man fäster Ståbrädan på köps separat och finns i 3 olika varianter!         (Bee, Cameleon, Buffalo/Donkey)

3 i lager

Beskrivning

Ge dig och ditt barn en bekväm åktur med Bugaboo Komfort Ståbräda, med löstagbart säte, som du fäster i chassit på din Bugaboo-vagn med två enkla klick. Originalet Bugaboo Ståbräda har omarbetats till Bugaboo Komfort Ståbräda för att bli ännu bekvämare för både dig och ditt barn. Den flexibla placeringen av ståbrädan – till vänster eller till höger – skapar extra benutrymme. Tack vare Bugaboos välkända fjädring blir åkturen smidig och bekväm, och barnet kan välja mellan att stå eller sitta ned tack vare sätet som är enkelt att sätta dit. När ståbrädan inte används kan den enkelt fällas upp eller tas loss.

Köp till en adapter och Bugaboo Komfort Ståbräda passar till Bugaboo Cameleon+, Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Bee+, Bugaboo Bee³, Bugaboo Donkey och Bugaboo Buffalo

Till följande modeller behövs ingen adapter: Fox, Bee5, Ant och Fox2

 

 

 

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00