Britax Kidfix III S Cool Flow Blue

3,495 kr

Britax Kidfix III S , framåtvänd bilstol med isofixfästen , godkänd för barn mellan 15-36 kilo.

Kan restnoteras

Artikelnr: 2000033071 Kategorier: , ,

Beskrivning

Britax Kidfix III S , framåtvänd bilstol med isofixfästen , godkänd för barn mellan 15-36 kilo.

Kidfix III S utmärker sig med den ergonomiska utformningen,  där det extra rymliga sittutrymmet ( ca 20% större än motsvarande modeller ) och den V-formade ryggen gör att den växer i takt med barnet, och alltid ger bästa komfort oavsett barnets längd.

Ryggstödet på Britax bilstolen Kidfix III S anpassar sig efter bilens sätets lutning så stolen alltid sitter med bäst läge i bilen.

Stolen har inbyggt krockskydd och skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

Dessutom är Kidfix III S utrustad med XP-PAD. Den absorberar upp till 30 % av krockkraften och minskar hakans tryck mot bröstkorgen. Padden skyddar även ditt barns nacke genom att reducera hastiga och ryckiga framåtrörelser, och adderar extra vaddering till bältets kanter så att ditt barn åker ännu skönare.

Den här framåtvända bilbarnstolen har även SecureGuard som adderar en fjärde förankringspunkt till trepunktsbältet och hjälper på så sätt till att skydda ditt barns känsliga buk. Genom att säkerställa att bältet förblir i en korrekt position över bäckenbenet bidrar SecureGuard till att minska krockkraften över magen med upp till 35 % vid en frontalkrock, samtidigt som den ger barnet frihet att röra på sig under resan.

För extra sidokrocksskydd har Britax Römer adderat sitt avancerade sidokrockskydd – SICT som minskar krockkraften genom att minimera avståndet mellan bil och bilbarnstol, och deformeras vid en eventuell krock för att absorbera krockkraften innan den når ditt barn. Vrid ut SICT-knappen på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren för att använda skyddet.

 

 

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00