Britax Kidfix I-Size Fossil Grey

3,295 kr

Betala med: klarna klarna

3.5 år – 12 år | 100 – 150 cm | 15 – 36 kg | 100 – 150 cm

Den nya KIDFIX i-SIZE har utvecklats och godkänts enligt den nya i-Size-standarden. Bilstolens egenskaper har alla utvecklats med en sak i åtanke – maximalt skydd. De beprövade teknikerna XP-PAD, SICT och SecureGuard kombineras nu med ett nykonstruerat sittutrymme som ger optimal krockprestanda.

* Säkraste KIDFIX hittills vid Britax Römers interna tester 2021

 

Leverans inom 7 - 10 dagar

Beskrivning

  • Designad av experter

Den nya Britax bilstolen KIDFIX i-SIZE har utvecklats och godkänts enligt den nya i-Size-standarden. Det gör den till vår säkraste KIDFIX* hittills. Framåtvända bilstolens egenskaper har alla utvecklats med en sak i åtanke – maximalt skydd. De beprövade teknikerna XP-PAD, SICT och SecureGuard kombineras nu med ett nykonstruerat sittutrymme som ger optimal krockprestanda.

  • Komfort och smidighet när det är som bäst

KIDFIX i-SIZE har maximal komfort och är praktiskt utformad. Det generöst vadderade och mjuka tyget i överdragen, samt noggrant utplacerade lufthål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt även under längre sträckor. Bilbarnstolens smidiga utformning tillåter att upp till tre KIDFIX i-SIZE-bilstolar installeras i baksätet av ett brett urval bilar. Det finns också markeringar vid huvudstödet som hjälper till att hitta rätt höjd vid varje användning.

  • Hållbar kvalitet – för att vi bryr oss om världen våra barn växer upp i

Den smart designade KIDFIX i-SIZE väger 1,3 kg mindre än sina föregångare. Den är tillverkad i Tyskland vilket bidrar till kortare transportvägar och mindre påverkan på miljön. Dessutom har vi bytt ut våra förpackningar till hållbara alternativ. KIDFIX i-SIZE är förpackad i växbaserade påsar och återvunnen kartong från hållbara källor. Till och med de små fästena som används för att fästa produktinfomation på stolen är nedbrytbara, vilket betyder att ingen microplast hamnar i vårt ekosystem.

Tillverkade av 100% återvunna plastflaskor

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00