Rea!

Britax Flex Base 5z

2,495 kr

Betala med: klarna klarna

Med FLEX BASE 5Z är du redo för fyra års bekväm säkerhet i trafiken. Den smidiga basen är kompatibel med BABY-SAFE 5Z, den nya BABY-SAFE 3 i-SIZE (och DUALFIX 3 i-SIZE) – och var och en av dem kan installeras på basenheten med bara ett klick. Rotationen låter dig vrida varje bilbarnstol mot bildörren vilket gör det enkelt för dig att placera och spänna fast ditt barn.

 

2 i lager

Beskrivning

Den flexibla basen passar BABY-SAFE 5Z, BABY-SAFE 3 i-SIZE och DUALFIX 3 i-SIZE. Den skyddar ditt lilla barn på allra första resan hem och upp till fyra års ålder. Bilbarnstolarna kan enkelt tas bort och installeras med bara ett klick. På babyskyddet sitter en knapp som gör att du enkelt lossar det från basen och lyfter upp det i handtaget. Den justerbara rotationsbågen ger ytterligare benutrymme när barnet blir lite större.

I bilar med lutande säten kan ditt barns huvud tippa framåt när de sitter i bilbarnstolen. Det är därför FLEX BASE 5Zkan justeras i sex olika positioner för att ge bästa kombination av säkerhet och komfort för barnet. Det är lättast att ställa in vinkeln på basen innan babyskyddet installeras. Vinkeln på DUALFIX 3 i-SIZE är enkel att justera när det passar, t.ex. till ett planare läge när barnet ska sova.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00