Rea!

Britax Baby-Safe iSense Inkl.bas Midnight Grey

5,490 kr

Nyfödd – 15 månader | 40 – 83 cm | 0 – 13 kg

1 basenhet till två storlekar av bilstol. I detta paketet ingår i-sense Babyskydd och Flex base i-sense.
iSENSE-babyskyddet uppfyller standarden i-Size och är fyllt av innovativa funktioner som gör resandet med ditt barn så säkert och bekvämt som möjligt. Tack vare den smarta belysningen är det enkelt att installera babyskyddet i bilen. Dessutom kan du alltid se ditt barn, och ditt barn kan alltid se sig omkring. När barnet är redo att flyttas till nästa stol kan DUALFIX iSENSE klickas fast på samma bas, vilket är extra bekvämt och smidigt för dig som förälder. (Köpes separat)

 

1 i lager

Artikelnr: 01_BABY_SAFE_iSENSE_Bundle_MidnightGrey Kategorier: , , ,

Beskrivning

 • iSense – smart belysning

  Britax bilstolen BABY-SAFE iSENSE är utrustad med tre olika smarta belysningsuppsättningar för att förenkla vardagen. Installationsbelysningen tänds automatiskt när den behövs och gör det ännu enklare att installera babyskyddet på basenheten eller på barnvagnen när det är mörkt. Säkerhetsbelysningen ger ökad synlighet och sikt på promenader i svagt upplysta områden. Den invändiga belysning låter din baby se och bli sedd.

 • Långsiktig komfort

  BABY-SAFE iSENSE kan användas från födseln upp till 15 månader, hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för den nyfödda babyn. Den patenterade integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för din nyfödda baby, och i takt med att barnet växer justeras också lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer.

 • Fantastisk kompatibilitet och åtkomst

  BABY-SAFE iSENSE klickas enkelt på plats på FLEX BASE iSENSE och ett stort antal barnvagnar, till exempel SMILE III*. Lyfta in och återinstallera BABY-SAFE iSENSE går snabbt och enkelt, och låter dig njuta av resan. När du använder FLEX BASE iSENSEkan babyskyddet roteras mot bildörren vilket gör det busenkelt att sätta i och spänna fast ditt barn.

  *Ytterligare adaptrar behövs

 • Maximal smidighet med den roterbara basen

  Rotationsfunktionen på basen låter dig vrida babyskyddet mot den öppna bildörren. Det gör det enkelt för dig lyfta ur babyn ur babyskyddet och lägga hen barnvagnen, antingen för en längre promenad eller bara tillbaka in till huset.

reddot Award 2021iF Design Award 2021

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00