Babybjörn Bärsele Mini Duvblå Jersey

1,159 kr

Betala med: klarna klarna
  • Perfekt första bärsele för nyfödd
  • Liten och enkel att ta på och av
  • Mjuk och följsam
  • Från 3,2 kg/53 cm till 11 kg (ungefär från nyfödd till 12 mån)

Slut i lager

Beskrivning

Liten, enkel och extra mjuk bärsele för nyfödd

Bärsele Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Du kan enkelt öppna upp hela framstycket och lägga ner bebisen om hen somnat i bärselen. De mjuka tygerna formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger bra stöd. Genom tyget kan du känna barnets position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

Liten, mjuk och enkel bärsele för nyfödd – BABYBJÖRN Bärsele Mini

Perfekt första bärsele för nyfödd

Bärsele Mini är en perfekt första bärsele speciellt anpassad för nyfödda bebisar som behöver mycket närhet. Du bär ditt barn högt uppe på bröstet så att hen alltid känner dina hjärtslag.

Liten och enkel att ta på och av

Babybjörn bärsele Mini är vår smidigaste bärsele med bara ett fåtal justerbara spännen. Det gör att du snabbt kan ta på dig bärselen dag som natt för att trösta eller natta. Du kan enkelt knäppa upp bärselen och lossa hela framstycket för att lägga ner din sovande bebis. Steglös justering av bärselens storlek och huvudstöd gör att den lätt kan anpassas i takt med att ditt nyfödda barn växer.

Mjuk och följsam

De extra mjuka tygerna i Bärsele Mini gör det mysigt i bärselen och de är sköna mot din bebis känsliga hud. Bärselen formar sig kring barnets rygg, ben och höfter och ger bra stöd så att hen sitter i en bekväm, ergonomisk position. Genom tyget kan du känna din bebis position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

Unika bärseletyger

Tygerna i våra bärselar är specifikt framtagna för BABYBJÖRN och för att passa små bebisar. Våra mesh- och jerseybärselar är tillverkade i 3D-tyger som består av tre lager – en insida, en utsida och ett mellanlager. Istället för fyllning som kan göra bärselen varm består mellanlagret av en tunn enfibrig tråd. Det ger bärselen stadga som ett stoppat material men släpper samtidigt igenom luft så att den blir sval och skön när du bär.

Tar liten plats

Bärsele Mini tar liten plats och kan enkelt stoppas ner i skötväskan eller under vagnen när du inte använder den.

Stadigt, justerbart huvudstöd

Ett bra huvudstöd är mycket viktigt för en nyfödd bebis och under de första fem månaderna tills barnet kan hålla huvudet upprätt själv. Bärsele Mini har ett stadigt, justerbart stöd för huvud och nacke.

Du får händerna fria

När du bär ditt barn i bärsele får du händerna fria till annat. Perfekt om du har en nyfödd bebis som behöver mycket närhet.

Bär inåtvänt eller framåtvänt på magen

När din bebis blivit större kan du välja om du vill bära inåtvänt eller framåtvänt. När du bär ditt barn framåtvänt bör hen vara minst 5 månader.

Nya behov när din bebis växer

I takt med att din bebis växer blir bärkomforten allt viktigare för dig som bär. Du vill kanske kunna bära ditt större barn under längre stunder eller på ryggen? Kolla in Bärsele One – vår bästsäljande ergonomiska bärsele med höftbälte och vadderade axelband, fler funktioner och ryggbärande för barn upp till 3 år.

Mer information

alder

, ,

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00