AXKID SPINKID SOLID TAR

4,999 kr

Betala med: klarna klarna

Axkid Spinkid är en bakåtvänd bilbarnstol från nyfödd upp till 105 cm (18 kg).

Stolen kan vridas 180 grader för enklare i och urtagning, har 4st olika lutningslägen och

levereras med ett anpassningsbart babyinlägg som möjliggör att även riktigt små barn kan

använda stolen.

Mått: bredd 44 cm, höjd 63 cm, djup 63 cm

Vikt: 14,5 kg

Godkänd enligt R129 (i-size) mellan 40-105 cm (nyfödd upp till 18 kg)

 

 

 

 

Leverans inom 10 - 14 dagar

Artikelnr: 24110116 Kategorier: ,

Beskrivning

Axkid Spinkid är en roterbar bakåtvänd bilbarnstol som underlättar vardagen för dig som förälder. Den bekväma vridfunktionen på 180°, gör den smidig att hantera samtidigt som den besitter de enorma säkerhetsfördelarna med bakåtvänt åkande.

Enkel 180° vridbar bilbarnstol – Med bara en knapp kan du vrida bilbarnstolen mot dörren och ha enkel åtkomst till ditt barn när ni ska in och ur bilen.

Babyinlägg – Med den medföljande och anpassningsbara babyinlägget, reser även det minsta barnet tryggt och bekvämt i Axkid Spinkid.

Justerbar anti-rotations båge – den unika flexibiliteten hos anti-rotationsbågen möjliggör en enklare installation i din bil och kan samtidigt erbjuda extra benutrymme för ditt barn.

Advanced Sleep Well System – flera lutningslägen som kan justeras även under resan, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta positionen för ditt barn och dina behov.

Smidig vardagshantering med Axkid Spinkid.

Den vridbara bilbarnstolen Axkid Spinkid gör det enkelt att spänna fast ditt barn i bilbarnstolen. Med bara en knapp kan du enkelt vrida bilbarnstolen mot dörren och smidigt komma åt ditt barn. Flexibiliteten hos den vridbara bilbarnstolen gör det inte bara bekvämt att ta ditt barn i och ur bilbarnstolen, det ger också dig som förälder en bekvämare position när du spänner fast ditt barn. Ytterligare stöd för en smidig hantering ges av magnethållarna, som finns på vardera sidan av bilbarnstolen, som håller fast selen bort medan du sätter ditt barn i bilbarnstolen.

Vid vilken ålder ska man använda en vridbar bilbarnstol?? Naturligtvis varierar det från barn till barn men med Axkid Spinkid kan du använda den roterande bilbarnstolen hela vägen från nyfödd (40 cm) upp till cirka 4 års ålder. Den vridbara bilbarnstolen med sina anpassningsbara funktioner gör det enkelt att rymma barn i olika åldrar och storlekar.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00