Rea!

Axkid Minikid

3,499 kr3,999 kr

Den bakåtvända bilbarnstolen, Axkid Minikid 2018, är framtagen för att ge bästa möjliga säkerhet och komfort för både små och stora barn, och möjliggör bakåtvänt åkande så länge som möjligt.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Axkid Minikid levereras med det innovativa sidokrocksskyddet ASIP (Axkid Side Impact Protection). Produkten är framtagen tillsammans med ett erkänt krockinstitiut i Tyskland. Det resulterar i bästa möjliga skydd för barnet, vid en eventuell krock från sidan. Använd ASIP på den sidan av bilbarnstolen som är ut mot bildörren. När bilbarnstolen är placerad i mitten behöver du dock inte använda ASIP.

Stödbenet på bilbarnstolen Axkid Minikid har utvecklats och förbättrats, och kommer nu att kunna sträckas ut med enbart en knapp, som enklare går att komma åt.

För att göra det enklare att tvätta klädseln, har Axkid förenklat bilbarnstolens klädsel. För optimal komfort när barnet sover, är nackstödet tjockare och mer ombonat. Nackstödet och interselen bibehåller sin unika funktion. Tack vare en tydligare nackstödsbroms justeras dem automatiskt efter barnets längd och storlek när bältet dras åt.

De självåtdragande underförankringsbanden gör installationen smidig, då bilbarnstolen vickas på plats. De fem främre lutningslägena möjliggör optimal lutning för just ditt barn, beroende på ålder och längd. Skulle det behövas ännu mer lutning är vår lutningskil ett bra komplement.

Axkid Minikid är godkänd 0–25 kg (cirka 125 cm, 6 år) och har fått utmärkta omdömen av flera oberoende testinstitut. Den är Plusgodkänd upp till 25 kg, fått utmärkelsen ”Bra Val 2015” av Folksam, ”Bästa prisvärde” av Bäst-i-Test.se och är Rollover-godkänd av VCA.

För att ge bättre support för de allra minsta barnen, levereras denna bilbarnstol med en svart babydyna. Axkid Minikid, 0–25 kg, ersätter inte babyskyddet. Vi rekommenderar alltid att börja med babyskyddet eftersom det är bäst anpassat för de allra minsta. När ditt barn växt ur babyskyddet är Axkid Minikid ett bra val för ditt barn att åka bakåtvänt i länge.

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00