Axkid Minikid 4 Tar

6,495 kr

Betala med: klarna klarna

Axkid Minikid 4 är en säker och rymlig bilbarnstol med omfattande smarta funktioner och designad med ett svenskt säkerhetstänk. Med upp till 30 cm benutrymme, dynamisk nackstödsteknologi och enkel installation på 60 sekunder är Minikid 4 anpassningsbar till ditt barns behov och är en riktig familjehjälte.

2 i lager

Artikelnr: 22150216 Kategorier: , ,

Beskrivning

Det här är Axkid Minikid 4

Bakåtvänt ännu längre – Upptäck det senaste tillskottet till den prisbelönta bakåtvända bilbarnstolsfamiljen Minikid. Med innovativa och uppskattade funktioner samt en imponerande lång rygglängd för ökad säkerhet och komfort, får du uppleva det bästa inom bilbarnstolar.

Maximerad och unik räckvidd – Godkänd enligt den senaste R129-förordningen, Plustestad och tillåter bakåtvänt åkande upp till 7 års ålder (125cm och 36kg).

Dynamisk nackstödsteknologi – Anpassar sig automatiskt till ditt barns längd, eller om så önskas 14 fasta positioner för optimal säkerhet och komfort.

Installation på 60 sekunder – Att installera Minikid 4 är enkelt med sina automatiska underförankringsband och Easy installation system. Vicka stolen på plats för en säker position.

Upp till 30cm benutrymme – Minikid 4 erbjuder gott om benutrymme samtidigt som den har en kompakt design, vilket gör den idealisk för både små och större bilar.

Låt oss berätta lite mer om Axkid Minikid 4

Minikid 4 är en säker och rymlig bilbarnstol med omfattande smarta funktioner. Minikid-familjen är designad med ett svenskt säkerhetstänk i sitt DNA som tillåter bekvämt bakåtvänt åkande upp till 125cm och 36kg. För maximal säkerhet har Axkid Minikid 4 klarat världens tuffaste krocktest – det svenska Plustestet.

Utmanar längd- och viktgränser för bakåtvända bilbarnstolar
Bakåtvända bilbarnstolar har visat sig vara upp till fem gånger säkrare än framåtvända. Därför har en ökning av rygglängden gjorts på Minikid 4 med cirka 10 cm (!!) jämfört med dess föregångare (Minikid 2). Den stora ökningen av rygglängden tillsammans med viktgränsen på imponerande 36kg gör att ditt barn kan resa bakåtvänt så länge som möjligt.

En familjehjälte att lita på
Axkid Minikid 4 är det senaste tillskottet till vårt utbud av innovativa, säkra och Plustestade bilbarnstolar. Med utgångspunkt i framgångsrika Minikid-konceptet, som har varit en familjehjälte i många länder i över 10 år, har vi gjort flera viktiga uppdateringar för att förbättra ditt barns komfort och säkerhet under era bilresor.

Det som skiljer Minikid 4 från sin föregångare är den förbättrade komforten och säkerhetsfunktionerna. Den helt nya textilen är nu ännu mjukare och andas bättre, vilket ger ditt barn en bekväm upplevelse. Den nya textildesignen innehåller även en avtagbar komfortdyna som du kan välja om du vill använda eller inte för att optimera upplevelsen av bilbarnstolen. Vi har även gjort en ny design på nackstödsgeometrin för att förbättra passformen och positionen för ditt barn, vilket ger stöd åt barnets huvud och nacke. Insatsdynan för småbarn har uppdaterats för att ännu bättre stödja de minsta och få den optimala och säkraste positionen i bilbarnstolen.

För dig som är mer nyfiken på förändringarna och skillnaderna mellan Minikid 3 och Minikid 4 »

Minikid 4: Den anpassningsbara bilbarnstolen som växer med ditt barn
Axkid Minikid 4 är designad för att vara flexibel och anpassad till ditt barns behov. Dess dynamiska nackstödsteknologi anpassar sig automatiskt till ditt barns längd och storlek, vilket säkerställer korrekt positionering och säkerhet. Föredrar du ett fast nackstödsläge finns det 14 fasta nackstödslägen att välja mellan. Nackstödet är också designat med en kraftabsorberande teknologi och en design som gör det lätt för ditt barn att se ut genom fönstret.

Upp till 30cm benutrymme för ditt barn
En av de viktigaste funktionerna hos Minikid 4 är dess generösa benutrymme, som erbjuder upp till 30cm benutrymme för ditt barn. Den kompakta designen möjliggör enkel installation i även de minsta bilarna, och bilbarnstolen kan installeras i vilken position som helst i bilen utan att vara beroende av ISOFIX-kontakter. Detta ger dig som förälder flexibilitet för att passa familjens behov, oavsett om det innebär att installera tre bilbarnstolar i rad baktill eller att ha en i framsätet.

Snabb och säker installation på bara 60 sekunder
En imponerande egenskap hos Minikid 4 är det tillhörande “Easy installation system”. Med en unik 6-stegs installationsguide, tar det bara 60 sekunder att installera bilbarnstolen, vilket minskar risken för felaktiga installationer. BILT-applikationen för smartphones guidar även med en interaktiv steg-för-steg installationsguide i 3D för både bilbarnstolen och barnet.

Förbättra ditt barns komfort med Minikid 4
Axkid Minikid 4 kompromissar inte med komforten. Den är designad med möjlighet till ergonomisk sitt- och sovställning, då dess Sleep Well System erbjuder flera lutningslägen för ditt barn. Anpassa valfritt utefter ålder, längd och fordonets sätesvinkel. Babyinlägget för småbarn är designad med memory foam och meshtyg för ökad komfort och luftcirkulation.

Världsledande säkerhetssystem från Sverige
Axkid Minikid 4 är utrustad med en premiumsele och säkerhetssystem från den svenska teknikleverantören Holmbergs®. Varje komponent, från spänne till bälte, testas utöver bestämmelserna för att säkerställa överlägsen kvalitet och en prestanda som verkligen utmärker en världsledare.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00