Rea!

AXKID MINIKID 3 PREMIUM Shell Black

5,399 kr

Axkid Minikid 3 är en revolutionerande uppdatering från bästsäljaren och prisvinnaren Axkid Minikid 2. Med förbättrad säkerhet, funktionalitet och komfort har ditt barn högsta säkerhet ända upp till 125cm, cirka 7 års ålder.

Skillnader mellan Minikid 3 Premium och Minikid 3

Minikid 3 Premium erbjuder en högre komfort tack vare den extra stoppningen i klädseln. Premiumversionen kommer också med färgmatchat nackstöd, premiumdragkedjor och meshskydd på baksidan av stolen.

1 i lager

Artikelnr: 22150121 Kategorier: ,

Beskrivning

Bakåtvänt ännu längre – En av världens mest populära och prisbelönta förlängda bakåtvända bilbarnstolar nu med cirka 10 cm (!) längre rygglängd och innovativa funktioner.

Maximerad och unik räckvidd – Godkänd enligt den senaste R129-förordningen, Plus-testad och tillåter bakåtvänd upp till 7 års ålder (125 cm och 36 kg).

Dynamisk nackstödsteknologi – Nackstöd som automatiskt justeras till en säker position efter ditt barns längd och storlek eller om så önskas 14 fasta nackstödspositioner.

Installation på 60 sekunder – Enkelt installationssystem med automatiska nedre förankringar – vicka bara sätet säkert på plats.

Upp till 30 cm benutrymme – På grund av den kompakta men rymliga designen kan Minikid 3 passa även i de minsta bilarna men ändå ge ditt barn gott om benutrymme.

Minikid 3 – Förlänger den bakåtvända perioden ännu längre

Minikid 3 är en säker och rymlig bilbarnstol med flera smarta funktioner. Minikid är designad med ett svenskt säkerhetstänk i sitt DNA som tillåter bekvämt bakåtvänt åkande upp till 125 cm och ca 7 år gammal, men har samtidigt en kompakt design.

Som alla andra av Axkids bakåtvända bilbarnstolar, ett av de tuffaste krocktesten i världen, har Axkid Minikid 3 godkänts av Svenska Plustestet.

Utmanar både längd- och viktgränser

Bakåtvända bilbarnstolar har visat sig i tester vara upp till fem gånger säkrare än framåtvända.

Därför har en ökning av rygglängden gjorts på Minikid 3 med cirka 10 cm (!) jämfört med dess föregångare. Denna stora ökning av rygglängden tillsammans med viktgränsen på hela 36 kg gör att ditt barn kan resa bakåtvänt så länge som möjligt.

Upp till 30 cm benutrymme

Den kompakta designen av Axkid Minikid 3 erbjuder ditt barn generöst benutrymme, men den har samtidigt flexibiliteten att installera i även de minsta bilar. Beroende på dina installationsmöjligheter kan Axkid Minikid 3 ge ditt barn upp till 30 cm extra benutrymme.

Minikid 3 är inte beroende av ISOFIX-fästen i bilen, utan kan installeras på samtliga säten. Den kompakta designen gör det möjligt att installera tre i rad i baksätena, eller varför inte ha en i framsätet – vilket ger dig flexibilitet för att möta era familjebehov.

Flexibel och anpassningsbar för ditt barn

Stolens dynamiska nackstödsteknologi gör att du som förälder inte behöver oroa dig över ditt barns positionering eftersom nackstödet automatiskt anpassar sig efter barnets längd och storlek. Dra bara i bältet så hittar nackstödet sin optimala och säkraste position för ditt barn.

Nackstödsdesignen är också uppdaterad till en V-formation och utvecklad med en kraftupptagande teknologi som ger ditt barn det bästa skyddet vid en eventuell krock.

Enkel installation på 60 sekunder

Mer än 60 % av alla bilbarnstolar är till viss del felaktigt installerade och säkerhetsrisken är därför stor. Välj därför alltid en bilbarnstol med enkel installation – precis som Axkid Minikid 3.

Med en unik 6-stegs installationsguide, med endast en bältesklämma och tack vare de automatiska förankringsbanden som gör att du bara kan vicka sätet på plats, är svåra bältesinstallationer ett minne blott. Vidare finns visuell vägledning för installation av barn på bilbarnstolen för enkel åtkomst och vägledning.

För att förenkla installationen ännu mer hjälper BILT-applikationen dig med en interaktiv och enkel 3D-installationsguide med steg-för-steg för både installation av bilbarnstolen och barnet.

Efter att ha gått igenom stegen och den visuella och interaktiva vägledningen kan vi garantera en snabb och säker installation på cirka 60 sekunder. Med minskad risk för felaktiga installationer av både stolen och ditt barn, sätter Minikid 3 nu högre säkerhetsstandarder på marknaden för bältesmonterade bilbarnstolar.

En säker och bekväm bilbarnstol för alla åldrar

Minikid 3’s Sleep Well System med sitt multilutande ben framtill gör att du kan använda olika positioner för en bekväm och säker lutning för ditt barn, beroende på ålderslängd och vinkel på bilens stol.

Den kompakta designen av Axkid Minikid 3 ger ditt barn möjlighet till ett generöst benutrymme. Beroende på dina de alternativ du har vid installation kan Axkid Minikid 3 ge barnet upp till 30 cm extra benutrymme.

Med den stödjande insatsdynan till Axkid Minikid 3 ges även de minsta barnen en bekväm och säker position. Insatsdynan kommer med det bekväma materialet memory foam samt Mesh-tyg i ryggen för luftcirkulation. Insatsdynan rekommenderas att användas för barn mellan 61-105 cm långt.

Skyddar från alla vinklar

25 % av alla svåra olyckor är krockar direkt från sidan eller frontalolyckor med sidovinkel. Det innovativa Sidokrockskyddet (ASIP) är utvecklat med det mest prestigefyllda krockinstitutet i världen – ADAC i Tyskland. Vid en sidokrock är ASIP byggd för att deformera och absorbera krockkraften innan den når ditt barn.

En bilbarnstol att lita på

I cirka 10 år har Axkid Minikid funnits på marknaden och tillhandahållit högsta säkerhet för barn över hela Europa. De unika funktionerna på Minikid samt de enorma säkerhetsfördelarna med förlängt bakåtvänt åkande gör Minikid till en produkt som verkligen uppskattas av både föräldrar och barn.

Minikid-konceptet är känt för sina unika och patenterade egenskaper och för att rädda många liv under de senaste åren.

Förankringsband ingår

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00