Axkid Minikid 2 Premium Granite Melange

3,990 kr

Betala med: klarna klarna

Axkid Minikid 4 är en säker och rymlig bilbarnstol med omfattande smarta funktioner och designad med ett svenskt säkerhetstänk. Med upp till 30 cm benutrymme, dynamisk nackstödsteknologi och enkel installation på 60 sekunder är Minikid 4 anpassningsbar till ditt barns behov och är en riktig familjehjälte.

Slut i lager

Artikelnr: 22140322 Kategorier: , ,

Beskrivning

Axkid Minikid 2 2022 är en bilbarnstol som är försedd med ett långt stödben som enkelt justeras med enbart en knapp och självspännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning in, så att den passar ditt barn.

Nytt för 2022 modellen:

  • Uppdaterat nackstöd som gör att den redan höga ryggen blir ännu högre och ditt barn kan åka bakåtvänt ännu längre
  • Klädseln på Premium modellen har en uppdaterad klädsel, mer stretching och specialdesignad för bättre passform
  • Ny komfortdyna som ger ännu bättre passform för de minsta barnen

Axkid Minikid är försedd med ett vadderat nackstöd som anpassar sig efter barnets längd. Nackstödet har en bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Den unika funktionen med nackstödet och internselen, som justeras automatiskt efter barnets längd och storlek när du drar åt bältet, finns kvar med en tydligare nackstödsbroms.

Axkid Minikid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plusgodkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 0-25kg med bilens trepunktsbälte. Axkid Minikid har genomgått det svenska tuffa Plustestet och är Plusgodkänd. Medföljer en avtagbar tjockare dyna för det mindre barnet.

Extra sidokrocksskydd – ASIP (Axkid Side Impact Protection) som ger bästa möjliga skydd för ditt barn vid eventuell krock från sidan. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som är ut mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas. Klädseln har förbättrats och momentet att trä av och på klädseln har förenklats, så att möjligheten att tvätta klädseln blir smidigare.

Axkid Minikid är godkänd från 0-25 kg (cirka 125 cm, 6-7 år).

B:44cm
H: 62cm
D: 56cm
Vikt: 11,4 kg

Färg: granite melange

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00