Rea!

Axkid Grand Tour (Demo-ex)

3,999 kr

Betala med: klarna klarna

Obs! Skickas ej!  Bara uppmonterad och i nyskick!  Endast för upphämtning i butik!

Axkid Grand Tour: Den perfekta multi-vagnen för dina familjeäventyr. Med fokus på säkerhet och komfort erbjuder den funktioner som justerbart viloläge, rymliga sittplatser för två barn och ett omfattande lastläge. Upplev trygghet och njutbara resor med Axkid Grand Tour.

1 i lager

Artikelnr: 31000016 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Axkid Grand Tour: Den perfekta multi-vagnen för dina familjeäventyr. Med fokus på säkerhet och komfort erbjuder den funktioner som justerbart viloläge, rymliga sittplatser för två barn och ett omfattande lastläge. Upplev trygghet och njutbara resor med Axkid Grand Tour.

Lär känna Axkid Grand Tour

 • 4-i-1 funktionell multivagn: Använd som cykelvagn, joggingvagn, vanlig barnvagn eller gör den till ett rymligt lastläge.
 • Prioriterade säkerhetsfunktioner: Reflekterande material, magnetisk sele, flagga och dubbel parkeringsbroms säkerställer maximal synlighet och säkerhet.
 • Hög komfort: Justerbart handtag, justerbar fjädring, lutningsbara säten för viloläge och bra luftcirkulation.
 • Familjevänlig design: Passar bekvämt två barn, där varje säte tar upp till 22 kg, vilket ger en bekväm lösning för vardagsäventyr. Total belastningskapacitet på 45 kg.
 • Premiumkvalitet till bra pris: Axkid Grand Tour erbjuder bra värde med sina smidiga funktioner och höga kvalitet.

Den Ultimata Familjehjälten: Axkid Grand Tour – Din Allt-i-ett Lösning

Upptäck Axkid Grand Tour, en mångsidig och pålitlig vagn designad för att möta hela familjens transportbehov. Denna enastående produkt anpassar sig smidigt till alla situationer med sin 4-i-1-funktionalitet som cykelvagn, löpvagn*, vanlig barnvagn och ett lastläge. Oavsett om du ger dig ut på större äventyr eller besöker den lokala parken finns Axkid Grand Tour där för dig. Läs mer om Axkid Grand Tours 4 olika lägen »

*Vänligen notera att löphjulet köps som ett extra tillbehör

Med bekväm plats för två barn, där varje säte tar upp till 22 kg, kan du njuta av äventyren med dina små vid din sida. Med en total viktkapacitet på 45 kg kan du tryggt lasta vagnen med alla dina nödvändigheter för en dag fylld av glädje och utforskning. Upplev friheten av olika aktiviteter och situationer med Axkid Grand Tour, din ultimata följeslagare för flexibla familjeäventyr.

Prioriterar säkerheten för din familj

På Axkid prioriterar vi säkerheten för din familj framför allt annat. Axkid Grand Tour är designad med ditt barns välbefinnande i åtanke. Med strategiskt placerat reflexmaterial och logotyper maximerar denna cykelvagn synligheten, så att du och dina barn syns tydligt även under mörkare dagar. Den magnetiska selen ger en säker och problemfri fastspänning, vilket håller dina små bekväma och tryggt på sin plats.

Utöver det är Axkid Grand Tour utrustad med en pålitlig parkeringsbroms, vilket säkerställer att vagnen står stadigt på plats när den är parkerad och ger extra stabilitet och lugn. För förbättrad synlighet under dina äventyr ingår också en flagga som ser till att du och din dyrbara last alltid syns för andra trafikanter.

Hög komfort och flexibilitet för din familj

På Axkid förstår vi att din familjs komfort är avgörande för en smidig vardag eller ett lyckat äventyr. Axkid Grand Tour är genomtänkt designad för att erbjuda en bekväm upplevelse för både föräldrar och barn. Med ett ergonomiskt och justerbart handtag kan du anpassa höjden för en bekväm grepposition. Det justerbara fjädringssystemet garanterar en jämn och stötfri resa, vilket minskar eventuellt obehag för dig och dina små. Och för att göra det ännu bekvämare kan sätena lutas eller vinklas i viloläge, vilket ger ultimat komfort för dina små efter långa, äventyrliga dagar.

Ut på äventyr i alla väder

Omfamna den svenska livsstilen och tackla alla väderförhållanden med Axkid Grand Tour. Byggd för att stå emot oförutsägbara väderförhållande, har denna vagn ett vattenpelarvärde på 8000 samt förstärkta dragkedjor mot väta. Och för varmare sommardagar har Axkid Grand Tour smart utformade air-flow system som säkerställer optimal ventilation för att hålla dina barn svala och nöjda under färden.

Men det är inte allt. När mörkret faller och synligheten blir avgörande, lyser Axkid Grand Tour som en säkerhetsfyr. Utrustad med 360 graders reflexelement, maximerar denna vagn din synlighet.

Smidig packning och gott om förvaringsutrymme med Axkid Grand Tour

Packa med lätthet inför era familjeäventyr med Axkid Grand Tour. Dess rymliga förvaringsutrymme på 60 liter ger gott om plats för alla era väsentligheter och mer därtill. Håll dina värdesaker säkra i den separata fickan med dragkedja. Och när, eller om, det är dags att ge sig ut på vägen med bilen, fäll enkelt ihop vagnen och placera den smidigt i bilens bagageutrymme. Med en maximal viktkapacitet på 45 kg kan ni njuta av ett stort packningsutrymme ge er ut på en oförglömlig resa med Axkid Grand Tour.

Förbättra din upplevelse med tillbehör

Anpassa din Axkid Grand Tour med ett urval av tillbehör som är utformade för att förbättra din komfort och bekvämlighet. Observera att löp-/joggingshjulet inte ingår, men kan köpas separat för den aktiva. För att maximera din upplevelse rekommenderar vi ytterligare tillbehör såsom en mugghållare, skyddsöverdrag eller extra regnskydd. Att byta cyklar är också enkelt, tack vare cykeladaptern som gör monteringen superenkel. Med dessa tillbehör kan du skräddarsy din Axkid Grand Tour så att den passar perfekt för din familjs behov.

Höjdpunkter

 • 4-in-1 Multifunktionsvagn
  Förvandla smidigt Axkid Grand Tour till en cykelvagn, löpvagn, vanlig barnvagn eller till ett lastläge.

 • Säkerhetsfunktioner
  Håll dig synlig och säker med reflexmaterial, magnetisk sele, flagga och parkeringsbroms för maximal säkerhet under dina äventyr.

 • Rymliga sittplatser
  Rymmer två barn (2×22 kg) bekvämt och ser till att de har gott om plats att sitta och njuta av resan.
 • Stort förvaringsutrymme
  Ta med dig alla dina väsentligheter och mer med en rymlig förvaringskapacitet på 60 liter, inklusive separata fickor för din mobil och plånbok.
 • Vattenavvisande material
  Med vattenpelare på 8000 står denna vagn emot våta förhållanden och ser till att allt förblir torrt och skyddat under dina äventyr.
 • 360 graders reflexer
  Strategiskt placerade reflexmaterial som säkerställer synlighet från alla vinklar och ger ökad säkerhet för dig och dina barn.
 • Enkel transformation
  Byt smidigt mellan olika lägen med en användarvänlig design, vilket gör att du kan njuta av cykling, löpning, promenader eller lastning av gods.
 • Justerbart handtag
  Hitta det perfekta greppet och komforten med ett ergonomiskt handtag som kan justeras efter din önskade höjd.
 • Airflow system
  Se till att dina barn håller sig svala och nöjda med gott om luftflödesalternativ som ger ventilation under resan.
 • Fönster med solskydd, spf 50
  Axkid Grand Tour har fönster med solskydd SPF 50, vilket skyddar dina barn från skadliga UV-strålar under utomhusäventyr. Njut av lugn och ro med vetskapen om att dina små är säkra och skyddade mot solens strålar.
 • Viloläge
  Anpassa lutningen för att ge optimal komfort åt dina små under långa turer eller när de behöver vila.
 • Förstärkta dragkedjor
  Förbättrad hållbarhet och vattentäthet för extra skydd och lång livslängd.
 • Justerbar fjädring
  Njut av en jämn och stötfri åktur för både dig och dina barn, tack vare det justerbara fjädringssystemet.

Du gillar kanske också…

0

Leverans

Frakt
49:-

Snabb leverans
1-3 arbetsdagar

Vi levererar med:

Leverans & Betalningsvillkor

Kontakt

Telefon
031-12 80 86
0300-93 91 80
Mån-Fred 10:00 – 18:00

Mejla oss
Vi svarar på ditt mail så fort vi kan
info@storken.se

Telefon

Ring oss


031-311 12 00